Verbalni okršaj u Saboru!

Stiv Culej i gen. Glasnović Željko, se nalaze na udaru crvenih vragova i političara u Saboru. Nedavni napadi Vesne Pusić, na Stiva Culeja i arogantno ponašanje prikazuje i dokazuje njen karakter, zmijski jezik i otrov kojim barata. No Stiv nije ostao bez odgovora i brzo ju je spustio na zemlju, tamo gdje joj je mjesto-zmiji poput nje.

Saborska retorika je toliko uspaljena i vrela, usijana, da je moguć i fizički kontakt, koji ne bi prošao bez krvi. Tako i Ranko Ostojić, napada Stiva Culeja, Željko Jovanović, i svi drugi…Očito je da su ova dva bojovnika koji su pakao Domovinskog rata prošli, na meti i cilj onih snaga koji Hrvatima ne žele dobro uopće.

HRVATSKI sabor danas raspravlja o predstavljenom Izvješću o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa za 2015. godinu.

U pojedinačnoj raspravi HDZ-ov Stevo Culej je pohvalio rad Povjerenstva te podržao Izvješće. “Vidi se da se radilo”, rekao je, ali je i izrazio sumnje oko prijašnjeg rada Povjerenstva. “Ja sam poznat kao Stevo primitivac’” kazao je pa prozvao saborske zastupnike Veljka Kajtazija i Vesnu Pusić za sukob interesa.

HNS-ova Pusić mu je odgovorila da se bavi amaterskom analizom.

“Amater ili ne, kao bivši znam policajac reći kada postoje sumnje. Pljačkali ste hrvatski narod, bili protiv njega i radili štetu”, odgovorio joj je Culej, a ona mu odgovorila: “Vi ste šteta”.

Da stvar bude bolja, ne ide niti na dobro, jer Stiv nije od onih koji odustaju tako lako. Ne zovu ga zalud Gubec Beg. Iako je Gubec izgubio rat, i bio ovjenčan vatrenom usijanom krunom, Stiv ima iza sebe samo pobjede, a vjerujem kao i ostatak Bojovnika da će tako nastaviti! Jednake želje imam i za gen. Željka Glasnovića, kao i za sve Domoljube u Saboru Hrvata. Ne dajte se. Bitka za Hrvate i Hrvatice, obitelji i djecu tek počinje.