Zašto Crkva u Hrvata šuti?

Hrvatska je zemlja ovrha, ovršnih naloga i prisilnih naplata, koje su nam silom nametnute, od monstruma i vanzemaljaca, masona najgoreg kalibra. Mi smo zemlja katoličke, hrvatske pravoslavne vjere, islamske vjere, produhovljeni, no mislim da Kaptol nije sa narodom te smo stoga ostavljeni na nemilost ljudima/neljudima koji sa nama upravljaju i manipuliraju. Čini se kako čekaju KLIK, u glavi kako bi se pokrenuli. Motiv može biti bilo što. Ni jedno je jasno: u mom gradu u prve borbene redove dolaze upravo oni koji najviše griješe. Nisu svi na Kaptolu čisti kao prije, kao nekada i u našoj mašti. U našoj mašti se žele, i kane prikazati kao štovani, kulturni, pošteni i časni. No jedno znadem, a to je da su časni i pošteni odavno na groblju pokopani. Ne palim vatru nigdje, već govorim o tome, kako narod hrvatski pati i nigdje i ništa ne ide na dobro. U nas Hrvata.

Vrh katoličke Crkve u Hrvata, šuti kao zaliven na ovrhe koje su nam nad glavama. Vole se čuti i vidjeti, a za narod prstom ne mrdaju. Pri tome nikako ne mislim na one koji se bore za Branitelje i Dragovoljce. Takvima se klanjam do poda. Neka gledaju, primjerice, kako se velečasni Zlatko Sudac odnosi prema braniteljima i narodu: sa štovanjem, i mogu kazati, samo ono što primjećujem- za svakoga velečasni i gori, Božjom vatrom ljubavi i štovanja. Zato ga i ne vole pojedini crkveni krugovi. A razlog može biti samo jedan, kao što je jednom kazao moj susjed koji ima 90 godina: Sinko moj, vole oni kontrolirati sve, kao i Policija koja je puna četnika, vojska koja ima ročnike sa šajkačom na glavi, i Hrvatska po kojoj šetaju ratni zločinci. A onaj tko se predao Kristu, može samo Krist kontrolirati, a to je velečasni Zlatko Sudac. Pišem kao laik, i čovjek sa trećeg kata stambene zgrade, koji je na zemlji 49 godina.

Hanžeković, veliki Zmaj, mason i sotonist, koji utjeruje dugove nama sirotinji, i poštenim ljudima si daje sve više zamaha, a mržnju pri svakom od njih raspiruje i uveličava. No ovo kod nas na sve liči samo ne liči na Hrvatsku i komediju sa sretnim završetkom.

Razloga je i previše:

-ovrhe koje nam stižu svakodnevno

-Crkva koja ne reagira, osim kada je njima u interesu

-nezaposlenost

-povećani trend iseljavanja iz Hrvatske u zemlje Europe i Svijeta

-neučinkovite službe

-i prejaka Policija koja štiti i omogućuje sve gore navedeno, i štiti bogate, kriminalce, tajkune, i ratne profitere.

 

Jesmo li nijemi, i slijepi? Jesmo li tako učili na vjeronauku? Ja mislim da nismo i da ima i postoji nešto. A to je činjenica kako smo od početka i nastanka Hrvatske, lutke koje svak vuče kako mu se prohtije, i vadi iz folije po potrebi. Ako to dozvolimo, nismo ništa bolji i ne zaslužujemo ništa bolje već progon i smrt hrvatske Države, jer njom vladaju oni koji to nikako nisu morali i smjeli. Kome ja sluga moram biti? Pa letva je u Vinkopromu 14 kuna, za latentne slučajeve, a za one teže i 20 kuna. Možemo je učiniti ( Hrvatsku ) po našoj mjeri i htijenju, i potrebama. Al kako se čini, i kako se vidi: to nije više ta ekipa, koja je 1991 razbila četnike. Četnici, komunisti su među nama, izdajnici, a pod krinkom uslužnih i za narod, ih ima i u Crkvi. Nije dobro nikome, pa ni meni…Ako sam nekoga uvrijedio, nije namjerno, a ako sam nekoga pohvalio, neka bude i još bolji.