Sa progonima četnici, nikada neće prestati!

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske podnijelo je sudu u Bosni i Hercegovini kaznene prijave protiv 16 hrvatskih generala! Među njima su i Ante Gotovina i aktualni ministar obrane u hrvatskoj Vladi Damir Krstičević. Osim toga aktualna hrvatska politika je toliko poražavajuća i destruktivna po generale i hrvatske Domoljube, Branitelje i Dragovoljce, te se pitam kakva je uopće ova Država, ako se uvijek procesuiraju oni koji su trebali biti Heroji Domovinskog rata. Jedno znam. Ako se ovaj trend nastavi, doći će jednom dan kada će Hrvati prestati pričati i početi lajati: jer se ne ćemo razlikovati od sluganskih sluga, kako je to kazao dr. Ante Starčević.

Link:

Zaustavimo nove progone Branitelja!

Umiranje Branitelja i Dragovoljaca!

Republika Srpska koja je nastala na zločinu, i progonu Hrvata i bojovnika koji su se borili protiv nje i njene vojske, nije ništa drugo do  tvorevina, koja nema budućnosti. Od tuda i zveckanje oružjem, prijetnje, kako i sudovi koji prijete, kako generalima tako i malim ljudima. Stoga one napise o procesuiranju Dragovoljaca i popisu od nekoliko desetaka tisuća Dragovoljaca, uzmite ozbiljno, i ne idite nikuda, jer na granicama Vas očekuju, i mogu Vas pritvoriti nakon identifikacije osobne karte.

Mislim da je jasno, svima kako je sve kod nas loše postavljeno. Ne kudim sve. Do pada Vukovara sam vjerovao u hrvatsku vojsku, dragovoljce, prijatelje i suborce. Kada je pao, gorčina i sumnja se pretvorila u stvarnost, a izdaja je uzela maha, jer se prvi propust pokrivao drugim, i tako se zavrtilo do u nedogled. Do dana današnjeg.

Stric Ivan!