Ponuda, stupica, i kontakt, a sve za Predatora!

Agresija koja se sprovodi u Hrvatskoj ima više oblika:

-fizičko nasilje, kroz konvencionalno oružje, čije djelovanje smo osjetili u Domovinskom ratu.

-psihičko nasilje, koje se svakodnevno sprovodi nad ljudima koji su poklekli, ustali, nad bračnim parovima, djecom starima i nemoćnima.

-društveno nasilje, koje se sprovodi kroz institucije, a u njega je implementirano, psihičko nasilje, pa i fizičko, kao odgovor i reakcija, na upotrebu prethodnih oblika.

Naša Hrvatska Policija, kao i nevladine udruge, koje se služe svim vrstama ulazaka na portale naše psihe, koje usvajamo recimo kada čitamo knjigu, pročitamo i kada razmišljamo o njima, su najgori oblik zlostavljanja koji postoji kod nas u Hrvatskoj.

Veliki upliv u svemu tome ima i droga, kao i neistraženi oblici umorstva, te ratni zločinci koji hodaju kod nas, kao osloboditelji, dok su naši Heroji Domovinskog rata, prinuđeni mijenjati sve-od terapije, bračnog druga, društva, do gradova i mjesta prebivališta.

Prvo pitanje koje bih postavio jeste: Ako su naši liječnici izloženi istim ovakvim pritiscima i ako na njima ostaju posljedice kao na nama upitno je njihovo djelovanje! (ako su upravo ovakvi kakvim sam ih vama u ovom dijelu rečenice predstavio), a sa druge strane, ako i JESU takvi kakvim sam ih predstavio, tko ih kontrolira, i tko im omogućava i daje zeleno svjetlo za nastavak djelovanja i rada u Hrvatskoj na najugroženijoj populaciji. Postoje časne iznimke koji rade svoj posao, međutim zbog ugrožene obitelji ne smiju davati nikakve iskaze o tome. No oni drugi koji se očituju i se zanimaju samo za osobni probitak, boljitak .

Jednostavno da redefiniramo ovo sve što sam naveo, i načine na koje rade ovi neljudi sve ovo navedeno:

-PONUDA u najbrojnijem slučaju se dade mentalni oglas, dakle ime osobe, pa se naznači zbog čega ili koga se to treba odraditi, (obilježi mentalno) odnosno put kojim to treba ići. Obično je to stupica gdje se na kraju puta sačeka onoga koga se tjera. Izvršitelj može i ne mora biti svjetan toga. Kao da je programiran. Plaća se, nikako novcem, već moćima i udjelima u tome odnosno uvećanjem moći, koje ga motiviraju da tako djeluje.

-STUPICA, se radi na način da se odabere sve ono što je potrebno, a radi se iza leđa, odnosno pokušava se djelovati na mišljenje osobe…kao sa joystickom.

-KONTAKT obično dovodi do implementiranja bolesti ili mišljenja, odnosno zamisli koje mogu skupo koštati sve a pogotovo onoga koji je meta ili cilj, a to su bolesti suvremenog društva-suicid i devijantno ponašanje.

PREDATORI ILI LOVCI su oni koji zaprimaju oglas, i s pomoću svojih uvjerenja, moći parapsiholoških, psihičkih snaga love osobu proganjaju i čine im more, koje ih tjeraju na na nerazborite postupke. Predatori su kao u filmovima SF, prikazani kao super junaci međutim stvarnost u Hrvatskoj je sasvim drugčija. Kod nas ti super junaci su u novcu, plivaju u bogatstvu, a upošljavaju sirotinju i male ljude, koji ovakve fenomene imaju i sa kojima raspolažu. Otužno zar ne? Postajemo robovi drugima koji nas se gnušaju. Dokaz i prilog ovome svemu su smrti i suicidi Dragovoljaca i Branitelja.

Postavljam pitanja:

-Ima li istine u ovome? Da. Ima.

-Može li se očekivati kraj ovome? Svakoga čeka smrt, na kraju životnog puta, ali su meni/nama interesantni oni koji nas požuruju na kraj puta. Kako stvari stoje postoje sukobi u Vladi, u meni u njemu kao i ataci na obitelj posebice na žene (ironično rečeno, ali ti “jaki” udaraju na slabe. Nerijetke su i urote.). Napadnuti su oni koji nisu buntovnici i oni koji pristaju na ovakav poredak. Oni koji su pristali na predaju ili su u nedoumici, zbog toga i jesmo svi i pokojni i živi na popisima Srba u rep. Srpskoj ili popisima Srbije, četnika i drugih bradatih neljudi.

Zabrinjavajuće? Niti malo, kazali bi vladajući. Mada nas deset dnevno umire, a porast smrtnosti i dalje je u vrtoglavom porastu.

Stric Ivan!