Politički kaos u Saboru!

Politički kaos u Saboru koji su započeli ex komunisti i četnici, te svi oni koji su protiv istinske Hrvatske, te Branitelja i Domoljuba, nema kraja. Naime, jednoglasno je ukinut saborski imunitet Stivu Culeju. Odluka je donešena, zbog navodne agresivnosti, i netrpeljivosti, komunističkih zastupnika,a to su upleli i kaznenu prijavu protiv Stiva za izazivanje nereda. Još malo pa će nam naše zastupnike slati u HAG…kao da im vidim, slušalice na ušima za slušanje prijevoda.

Kakva Hrvatska!? Onaj koji je brata izgubio u Borovo Selu, kojeg su zatukli na okrutan način,je postao neprijatelj veliki!? ODVRATNO!

Ukratko iz Dnevno.hr:

Općinski sud u Vukovaru zatražio je ukidanje imuniteta Stevi Culeju kako bi se nastavio kazneni postupak za remećenja javnog reda i mira tijekom prosvjeda u Vukovaru 2013. godine. Daje se odobrenje za vođenje kaznenog postupka protiv zastupnika Steve Culeja na zahtjev Općinskog suda u Vukovaru zbog izazivanja nereda – rekao je na sjednici Odbora MIP- a predsjednik Žarko Tušek. Odluka o ukidanju imuniteta donesena je bez rasprave, jednoglasno na sjednici Odbora MIP-a, a odluku moraju potvrditi i zastupnici na sjednici Sabora.

Nije Stiv Culej jedini u ovom postupku. Ima ih više, a posljedice su katastrofalne po nas Domoljube, jer nagovješćuju, jedan stari pristup, nama svima, a to je kazneni progon nas Domoljuba i Dragovoljaca. Da podsjetim:

-Koljači iz Borovo Sela nisu procesuirani!

-Koljači sa Ovčare i iz Vukovara nisu procesuirani,a još uvijek su slobodni i šetaju Vukovarom.

-Abolirani četnici hodaju Hrvatskom. Što se to događa sa našom Domovinom? Što se događa sa pravosuđem?

-Hrvatskom cvate kriminal, korupcija, ratno profiterstvo iz kojeg su izrasla carstva, tajkuna.

Nije sve gotovo. Iako nas je umrlo preko 70.000 Branitelja i ubilo se 3.500, na najstrašniji način, Duh ratnika i polet iz 1991 ostaje među nama i sa nama. Poklekli jesmo ali nismo odustali. Ostali su čini se najžilaviji, ali su i oni postali smetnja. Zbog čega mali čopor Domoljuba, pravi toliku smetnju? Zar baš svima? Pa zato jer se komunisti i četnici najbolje osjećaju kada ih ima 20 na jednoga. Vidi se kako nam nisu dorasli. Dajmo podršku Stivu Culeju!

2 misli o “Politički kaos u Saboru!

Komentari su zatvoreni.