U ZEMLJI SLIJEPIH TAMA JE SVJETLO!

esp-1

Oni pak koji vide su proglašeni čudacima, teoretičarima nepostojeće zavjere, etc. Vaša stvarnost je izokrenuta naopačke i modelirana od strane školstva i medija.

Živite u matrici židovskog svjetskog poretka a da toga niste niti svjesni.

Da bi koliko je moguće smanjili štetan utjecaj sustava i medija, izbjegavajte koliko god možete sve te strukture obmane i ljude iz vaše okoline koji su savršeni produkti ove matrice u kojoj živimo.

Zombizirani, opijeni medijima, oni prate trendove koje im (gospodari) serviraju kao poželjne. Gube se u površinskom konzumiranju života i ispraznom hedonizmu bez sadržaja, pa im je stoga i uvijek dosadno i kronično su nezadovoljni jer ne žive autetično punim plućima nego na 10% ako i toliko vlastitog potencijala. Prepoznati ćete ih kako lutaju praznim pogledima po shopping mallovima u potrazi za zadnjom trendiranom brendiranom stvari i plitkim zabavama. Subota je njihov dan, uz potoke alkohola po zadimljenim lokalima traže kao muhe bez glave neko brzinsko uzbuđenje koje nakon 5 minuta dosadi. Otuđeni od prirode i svog autentičnog sebstva, lutaju i oblijeću sebi slične poput belzebuba.

Izvor: Skrivena istina