GOVOR KOMUNISTIČKOG SINA BEZ CENZURE!

 

lustracija-komunista2-2

Izlažem u javnosti osam godina i čuvan print govora jednog komunističkog sina s teme “Marko Perković zabranjen u našičkoj srednjoj školi” na podforumu vijesti i politike jednog hrvatskog foruma. Tekst je bio zasićen mržnjom prema Hrvatima katolicima što je u meni izazvalo reakciju automatskog namještanja printera i skidanja teksta u svrhu pohrane dokaza. Nakon nastale strke stranica s necenzuriranim govorom je brisana, ali print govora je ostao u mom malom bunkeru zanimljivih stvari.

Red je da se svi upoznamo kako razmišlja i osjeća jedan komunistički sin. U današnje vrijeme sve se više govori o LUSTRACIJI i raspravlja treba li uopće i koga lustrirati. Vrlo često zna se čuti zagovornike ideje pomirenja. Kad to čujem pitam što se nisu pomirili iza 1945 nego su pribjegli masovnim masakru Hrvata. Kad se nisu mirili tada, ne moraju ni sada. Neki se pitaju treba li lustrirati samo oronule udbaše ili sve koji podržavaju ideju komunizma. Vjerujem da će mnogima prilog otvoriti oči. Pa evo sastavljen uradak s dvije stranice govora pretočen u jednu i uz to odmah prilažem te dvije stranice kao dokaz. Ime pod kojim se osoba logirala na dotičnom forumu kao i forum prekriven je bojom.

de

Zašto? Zato jer nije nastupao pod vlastitim imenom i uvjerena sam da nije jedini koji tako misli pa nije red da sam plaća, ali svakako nam daje do znanja kako je LUSTRACIJA NEOPHODNA!

Posljednje dvije rečenice glase: “Uništi svako đubre koje me uznemirava. Samo dobar dio je napravio HDZ svojim ovčicama.”
Tekst je pisan prije osam godina. Vrijeme dok velika većina Hrvata slijepo vjeruje HDZ-u, a on govori kako je upravo HDZ uništio svoje ovčice? Što je on tada znao, a mi ostali ne?
Dakle hrvatske katoličke “ovčice” hoćete li pustiti ovakvima da nas vode i određuju nam sudbinu ili ćemo se potruditi da i Hrvatska napokon dobije LUSTRACIJU kao i ostale komunističke zemlje istočne Europe.

Izvor: Katica Perković