OBAVIJEST Službeno priopćenje SOHV-a!

Poštovani hodočasnici žrtvama Vukovara, sudionici Kolone sjećanja 18.11.2016.g

Kolona sjećanja kretati ce se predviđenom trasom prema službenom protokolu Odbora za obilježavanje dana sjećanja u kojem su sudjelovale braniteljsko-stradalničke udruge grada Vukovara i članovi gradske uprave sa gradonačelnikom.

Molimo sve koji dolaze da se dostojanstveno, u miru i tišini kreću službenom kolonom poštivajući upute službenih osoba i redara kako bi ove Dane dostojno obilježili.

Ograđujemo se od bilo kakvih mogućih aktivnosti izvan službenog protokola.

Okupljanje Obitelji poginulih i nestalih branitelja Vukovara iz cijele RH, kao i preživjelih sudionika obrane Vukovara iz drugih krajeva RH, te branitelja Vukovaraca biti će na stadionu “Vukovar 91” od 7:00-9:00 sati, gdje će isti dobiti akreditacije.U 9:10 sati kreće se sa stadiona prema bolnici. U 10:00 sati počinje službeni program u krugu bolnice, a Kolona sjećanja iz kruga bolnice prema Memorijalnom groblju kreće u 10:30 sati predvođena stjegonošama 4 stijega (hrvatskim, županijskim, gradskim i 204.-te brigade ratnih veterana), obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Vukovara zajedno sa svim braniteljima Vukovara.
Odbor za medije i odnose s javnošću SOHV-a

Molimo proširite ovu obavijest!

Izvor: SOHV

Stric Ivan!