Onemogućena četnička provokacija!

capture39-660x413

Obavještajne strukture koje danas obnašaju ono što su radili svih ovih godina, jeste i dalje ono što su radili svih 70+ godina. KOS koji je zadužen za uništavanje Hrvata i nepodobnih u Hrvatskoj su osobe bez skrupula.  SOA ili kako se popularno u prijevodu zovu sigurnosno obavještajna agencija, nije ništa drugo do putujući cirkus Monty Pythona. Zar još treba postavljati pitanja, oko transfera podataka iz baze MORH i SOA u srbiju, kao i paušalni pregledi i životopise srpskih pevaljki i pjevača. Sjetimo se samo plejade ofucanih silikonskih polovnjača. Ovo što rade kod nas, rade i to način gdje vjerovatno gaze obitelji, koji su izgubili najmilije, po uvjerenju i vjeri i nastojanjima da se njihovi izgubljeni nikada pronađu. Dakle agoniju uvećati što je moguće više, i trajanje čim dulje. Dejan Matić koji je trebao doći u Hrvatsku u Osijek, jeste bio poslan od iste obavještajne strukture koja nanosi zla Hrvatima dan danas.

Na svu sreću koncert je odgođen, a polupijani cajkaroši i silikonom popunjenih grudi starlete, i gošće su ovaj puta znanstveno rečeno blago izgubili bitku. No ne zadugo jer slijede novi upadaji srpskih zvijezda kao i čobana poput Miroslava Ilića, Lukasa, i drugih. Jer njihovo je uvijek bilo, kako sami kažu, kod nas. Tuđe im je slađe, pa su navikli na krađu, pljačku palež silopvanja, te prodavanje finoće, u kravatama, i fino ispeglanim hlačama, a ispod toga je mulj i dno dna. Najsmrdljiviji talog koji je ljudski rod mogao stvoriti.

Ovo me podsjeća na nečije članove obitelji koji danas punih đžepova nisu toliko zabrinuti za Hrvatsku kao što su to nekakvi ljudi napuhali. Tim ljudima koji su to spomenuli opraštam jer nisu vidjeli i bili su slijepi. No ovima prvima ne opraštam ništa…znakovito zar ne?

Stoga zabranimo im dolazak u Hrvatsku, jer im tu nije mjesto. A oni koji ih dovode, nisu drugo ništa do suradnici mulja, još gore od mulja…

Poručio bih političarima, svima onima koji se time bave, dakle dovođenjem srpskih pevaljki i pjevača, da dovode SVE u opasnost, a pogotovo na Dan pada grada Heroja! Ne volimo provocirati, ali “ako krenemo gorit će nebo i zemlja”!

Otimajmo se i otmimo se dok je vrijeme…jer kako meni izgleda…srpsko bombadiranje hrvatskih medija, nije bezazleno uopće. Nit je tim slušateljima srce veliko, niti su pametniji. Naprotiv ulaze u srpske sfere, srpski eter, kao i u svijet srpskih laži i obmana, koji je ogroman, i pošten čovjek može lako zalutati u njemu i naći se na krivoj strani. Jesu li Srbi ikada govorili istinu…NE, NISU!

2 misli o “Onemogućena četnička provokacija!

  1. Treba to smeče zabraniti ZAKONOM.I gotova stvar. Nemožemo mirno gledati kako nam mladež “odgajaju” čobani i zatucani polusvijet. Hrvatska mladost se mora odgajati na “rock’n rollu”. I postati moderna Europska mladost.Zašto smo se borili za Boga miloga,nego da se riješimo tog zla. Pa riješimo ga se napokon.Zauvijek.Oni ovdje nemaju što tražiti. Ovo je druga planeta,i oni tu ne pripadaju.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.