Političari šute! Nitko ne priča o tome!

Podsjetnik. Prema informacijama, a novijeg su datuma, međutim nitko ih ne spominje, sudstvo u Beogradu, ima namjeru, teretiti sve Bojovnike sa popisa, za nepoštivanje ženevskih konvencija, u tijeku napada na Vukovar i agresije na Hrvatsku. Da stvar bude još dramatičnija i ironična do krajnjih granica, to sudstvo je isto ono koje je se zalagalo za smaknuća Hrvata na Ovčari, spaljivanje živih ljudi u Rajšićevoj pekari, kao i za progon i izgon Hrvata, iz Vukovara, te njihovo tamničenje u srpskim kazamatima. Srbi sa svojom tajnom Policijom harače Hrvatskom, maltretiraju Hrvate…imaju temelja i dobar oslonac u hrvatskom Saboru. Kriminal cvate podržan iz Srbije iz kriminalnog miljea Arkana. Nije stoga za čuditi, da su nekakve političke strukture podržale ovakvo ponašanje, i dale zeleno svjetlo manje inteligentnim Hrvatima, koji ne znaju, da takav put završava u zatvoru, ili kao Juda u hrvatskom narodu. Zna se koji su i što rade i čine.

Stoga ne očekujte milosti Branitelji i Domoljubi, jer ovo što su započeli, ne ide na dobro nikome a najmanje, nama koji smo na popisu.

Da ponovim: Popis od 1.800 Branitelja, je proširen i uvećan za nekoliko desetaka tisuća Branitelja iz 1991 god. jer nas smatraju, paravojnim formacijama, te nelegalnim u sustavu Obrane Hrvatske. No zaboravljaju, da Hrvatska tada nije imala Vojsku pa, gotovo niti Policiju. Stoga Pravne institucije Rep. Hrvatske se dovode u pitanje, za koga ili što rade, i na koncu na čijoj su strani. Ostaje samo gorčina u ustima, te okus izdaje i prodaje, koji nam je nametnut, od izdaje i prodaje Vukovara.

2 misli o “Političari šute! Nitko ne priča o tome!

  1. Pogrešan naslov : političari šute ; . Moralo se pisati : Političari I POLITIČARKE šute . Veoma se dobro zna zašto ženski rod . Zar je naša Gitara pri prisegi dobila toliko krebita da se ponaša kao jedna američka Barbika ? Ako je dobila toliko kredita , TKO je taj da joj je dao ? Ja bih joj isto dao ali nije moj tip .

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.