branitelj-1

Selekcija Hrvata počela je krajem osamdesetih i početkom devedesetih prošlog stoljeća.U kratko ću to i opisati.
Selekciju su počeli raditi UDBA-ši i komunisti koji su u dogovoru s neprijateljem donijeli odluku o osamostaljenju Republike Hrvatske od ex Yuge, što je bio višestoljetni san svih domoljuba i Hrvata.
U toj želji za osamostaljenjem nitko od nas nije očekivao ovakvo stanje i omalovažavanje svega hrvatskog, žrtava Domovinskog rata i časnih branitelja, barem ja to osobno nisam očekivao.
Sve je počelo još godine gospodnje 1990. tadašnji lider Franjo Tuđman sve je unaprijed isplanirao i dogovorio sa pripadnicima UDBE u RH, prvi nečasni posao koji je učinio je na prijevaru i podmukao način uzeo je plan i STATUT od pokojnog Marka Veselice koji je stvarni začetnik stvaranja samostalne Republike Hrvatske, i sa tim planom i Statutom oko sebe okuplja vodeće ljude UDBE poput Manolića, Boljkovca, Perkovića, Mustaća, Mesića i drugih odanih komunizmu, te poslijeratnih zločinaca koji su od 1945. godine proganjali sve Hrvate i mnoge hladnokrvno likvidirali.
Vjerujući u dobru namjeru mnogi Domoljubi odazivaju se u obranu Republike Hrvatske i dok mi vodimo obrambeni rat koji su UDBA-ši unaprijed dogovorili isti ti zločinci svoju djecu šalju na sigurno van granica Republike Hrvatske na sigurno u druge zemlje svijeta koje su u početku bile protiv našeg osamostaljenja. U sigurnom okruženju ti isti koji su nas poslali u rat svoju djecu vani pripremaju za povratak i preuzimanje vlasti kada prođe vihor nametnutoga nam rata.

PITANJE NA KOJE JA NE TREBAM ODGOVOR JER GA ZNAM?

Gdje su tijekom dogovorene agresije bili naši političari koji sada vladaju napaćenom i krvlju natopljenom Domovinom, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Andrej Plenković, Zoran Milanović Davor Ivo Stirn i još mnogi drugi koji sada uživaju na žrtvama nametnutog i dogovorenog UDBA-škog rata.
Sve su to potomci onih koji su za vrijeme zločinačkog komunizma isto bili na vlasti, ostali su isti ljudi s istim idejama i željama samo pod drugim imenom, i svi njihovi nasljednici su se vani spremali da opet pokore Hrvatski narod. Sve djeca svojih komunističkih mentora i ratnih profitera.
S ovim sam došao i do napisanog naslova DIOBA HRVATA.
Dioba se desila u samom početku dogovorene agresije jer su nas podijelili na Domoljube koji su branili svoje i na povlaštene koji su za vrijeme agresije uživali po bijelom svijetu i čekali trenutak kada će preuzeti pozicije svojih mentora što se nažalost i dogodilo.
Nakon svega sada imamo dva sloja u našem demokratskom društvu.
1.Masu časnih i obespravljenih domoljuba na rubu opstanka
2.Određen broj nečasnih političara sljedbenika komunizma i UDBA-e koje nam je ustoličila nepoželjna europska zajednica i Amerika koji nam i prije samih izbora već imenuju svoje slugane koji će provoditi politiku protiv Hrvata u interesu svjetskih hoštaplera.

Izvor: SPO

 

 

SELEKCIJA HRVATA!