Kako funkcionira SOA?

SOA funkcionira na taj način, da vam dođu na vrata, pokupe sve informacije o Vama, od JMBG, OIB, informacije o plaći/mirovini. A inače SOA gura zaslužne u životu, recimo kao transferi novca u strane zemlje, i opljačkanog blaga hrvatskoga. Njihove obavjesne strukture su toliko jadne i napaćene terenskim radom, kao i sa sumnjičenjem drugih, da laži kao u Goebellsovom sistemu postaju istina i nesnosna mora, Hrvatima.

Najveću štetu nanosi Hanžeković koji je pod zaštitom SOA, a recimo Domoljubi poput Krstičevića, Culeja, Glasnovića. Vitalni interesi Hrvata, su ugroženi, a uskoro će mo imati pakao za godinu i dvije, u vidu islamista. Naša predsjednica se smije kao barbika, na svaku situaciju i još uz to bezočno kaže, da je u Jasenovcu bilo više od 400 žrtava.

Nadalje. UDBA i dalje harači našim prostorom nesmetano kao da rata nije niti bilo i UPORNO želi pokazati kako je ona stvarala Hrvatsku. Užas. Uzalud sve žrtve koje su pale u Domovinskom ratu. Traži se još 1500 žrtava koje su stradale. Iznude koje se čine nad siromašnima jeste vrlo opasna a mogla bi biti i krvlju plaćena. Možda ne u velikom obimu, no kada padne prva žrtva, biti će i vrlo teško, to nadokaniti, jer ljudima polako dolazi voda do grla.

Smušena Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kao i otrovni političari u Saboru, četnici i komunisti. Predsjednica nas prodaje Srbima samoj Sotoni, koji se iživljavaju. Divljaci iz crnomagijskih sekti, poput onih koji su blagosljivali Škorpione prije klanja Hrvata katolika i muslimana. Ima li ona mozga, ta naša Predsjednica ili je samo lutka sa slamom u glavi?

Osobno mi se ne dopada ovakav nihilistički stav, jer nas vodi u Pakao i satrat će nas sve odreda, jer za Hrvatsku budućnosti ne će biti dok satan vlada poljima rijekama dolinama kao i našim srcima.

U crkvama u prvim borbenim redovima su masoni, ratni profiteri, kriminalci, lopovi. Ako su pored Krista razapeta bila dva lopova, i ako je Bog kazao, jednom od njih da će po njegovu odlasku u Raj sa njim jesti i piti, to ne znači da netko ima pravo radi kriminal i uništavati hrvatski narod. A o izdaji da ne govorimo.

Kako se čini svi su prodali Krista, a ja niti kamen iz rodnog mjesta svog oca, Aržano, ne bi dao ni za kiseliti kupus, a niti bi ga prodao. Zapravo za kupus bih ga koristio. A Predsjednica bi ga, nosila, trigonometrijskoj bandi, kao poklon. Jer nije njeno, a tuđe voli, više već svoje, jer je Nono sa drugom Titom, bio prisan. Toliko o šupcima u Saboru, drugu riječ ne ću niti mogu koristiti za Jude koji škude namiču prodajom svega hrvatskog. Užas. Sramota.

Ali dok je malih vitezova hrvatskih, ne će biti bojazni, jer su letve u Vinkopromu samo 14 kuna za sjekiru, a one deblje od 27 kuna. Jer si za baseball palicu ne možemo priuštiti, a i ne tjeramo modu, nekakvu posebnu, niti nam je stalo. Dok je konzervi ribe iz Italije, bureka nepoznatog sadržaja, nakon kojeg svijetliš, i kruha sa radioaktivnog tla hrvatskoga, nema bojazni, za natalitet.

Stric Ivan!

 

 

Kako funkcionira SOA!?

Jedna misao o “Kako funkcionira SOA!?

  1. HRVATSKO RATNO EVANĐELJE – MADE IN UDBA

    Anton Kikaš postao je poznat tek 1991. godine, kao tobožnji hrvatski domoljub, i emigrant iz Kanade (Toronto), koji je iz Južne Afrike (Johannesburg) dopremio vojno oružje u Hrvatsku, sa zrakoplovom Ugande. Odmah na početku moram reći da Kikaš, je čovjek iz UDBA-e, koja je sve inscenirala – događaje u Hrvatskoj i SFR-Jugoslaviji.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.