Progon Damira Markuša HOS-ovca, kojem trebaju suditi, je zrcalo nacističke i fašističke Hrvatske, pod komunističkim stijegom, Kolinde Grabar Kitarović, i udruga koje su neimenovane no imaju isti program kao i zadaću: uništenje Branitelja, Dragovoljaca, HOS-ovaca i Policajaca, Domobrana, i Zengi. Užas koji vlada u umu političara, i Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, su vjerovatno potaknuti osobnim grijesima, kako nje tako i političara. Poziva nas na kolektivni suicid, kojeg podržava SOA, sluganska služba, prepuna poltrona, kukavica koje nisu bile nigdje, no uz pomoć državnog aparata, i poznanstava, Manolić, Perković, Mustač i Boljkovac, su došli na tron i odlučuju o o našim životima. Neistina je da je UDBA stvorila Hrvatsku. Anali (izvori) govore, a povijest je svjedok, da je UDBA radila samo na oštećenju Hrvatske državotvorne misli. HNO je veliku grešku učinio što je odabrao F. Tuđmana. Kada je pao Vukovar, pala je i Hrvatska, u plamen pljačke, aboliranja zločinaca, neosuđivanja ratnih zločinaca. Svi smo blokirani, i nemamo nikakva prava osim prava na umiranje i tri hitca  u zrak.

Po njihovim zamislima moramo nestati, sa lica zemlje i Domovine nam Hrvatske, tako da, nam ništa drugo ne preostaje nego borba, svim oblicima, kako pisanim, virtualnim, tako i konvencionalnim sredstvima. No ako je potrebno doći ćemo i na Markov Trg potražiti pravicu i pravdu, jer je ovo sve nepodnošljivo. Kolindina ekipa je to uigrala do te mjere, da će nas sve poubijati. Koriste se svi mogući kanali. Od ovozemaljskih do stranih izvora, koji su nemilosrdni kao ovozemaljski. Užas! Treba nam revolucija.

Greška
This video doesn’t exist

Dok je HDZ-ovskih gljiva, koje uzgaja priučeni šaman, Karamarkovih magičnih juhica, i SDP ovskih litanija, kao i izdaje i nesposobnosti naših političara, progon se nastavlja. Nestat će Hrvata, ali će Hrvatske biti. No vjerovatno će biti nastanjen bradonjama iz Srbije, i moguće i imigrantima iz cijelog svijeta. Ne će biti jednostavno izbaciti komuniste iz glava, njihovih roditelja, kao i to da HDZ, nikada nije bio slabiji, zbog svojih prijetvornih aktivnosti, koje su uništile duh, i uništavaju duh ratnika i patnika iz hrvatskog naroda. Vrlo opasna kombinacija, klasnih nemira u Hrvatskoj koji se kuhaju u komunističkoj kuhinji ne će ostati bez odgovora. Bogati koji su sve bogatiji, siromašni koji su sve siromašniji.

Prije neki dan sam doznao kako postoje odredi za uništavanje hrvatskog Branitelja i Dragovoljca. Nisu registrirani nigdje, no rade na način, koji nije svakidašnji i koji će naposljetku uništiti čitav narod. Bez iznimke. Uznemirujuća saznanja, o smrtima Dragovoljaca i Branitelja nas dovode u pitanja o svrhi življenja u Hrvatskoj. A na to nas privoljavaju, i silom, a ponekad padaju i na ponude. No o njima drugi put.

Sramota nas Hrvata, u Hrvatskoj i Dijaspori je tim veća, jer smo dozvoljavali nemoguće stvari koje nam se sada obijaju o glavu, i stvaraju velike nevolje i probleme.

 

 

Do kada će nas progoniti “Ružna plavka”?

Jedna misao o “Do kada će nas progoniti “Ružna plavka”?

Komentari su zatvoreni.