Čika Mile Bog…da Vam  se samo javim kratko, jer imam, dosta posla oko tekstova, tako da koristim priliku, kako bih vas obavjestio, da se progon Branitelja nastavlja velikom žestinom i da su pritisnuti svi veliki Domoljubi i Heroji Domovinskog rata.

Veliko pitanje koje imam jeste, što čini dijaspora, naša vani i da li uopće imaju pojma o tome, što se naime događa u nas?
Mislim da Vas lažu kao što su lagali Tuđmana, do pada Vukovara. Mislim da imate kriva izvješća, i naravno sve stvari koje ljute male ljude, tako da dosta ne znam što i kako dalje, i da li ima ovo smisla sve što činim…
Jučer sam dobio plakate “Smrt komunizmu”, pa ću ih polijepiti po Vinkovcima, koliko je god to moguće, no krajnji rezultat, jeste, kako je ova naša Domovina, jadna da jadnija ne može biti.
Najviše bole Kolindine izjave, koje mogu posramiti i najmanjeg i najvećeg Hrvata. Činjenica je da kada Heroji progovore, da ih se proganja, a da mali čovjek poput mene nešto pokuša, tada bi bilo i gore, jer nije moguće uspostaviti kontakt niti između SOA i ostatka naroda, jer SOA gleda svoje poslove, i svoju brigu, tako da ih nije briga ni zašto na svijetu.
1.Primjer: Gen. Glasnović Željko je proganjan od SOA koja bi trebala služiti narodu, kao i Stiv Culej i svi drugi npr. Damir Markuš. Strah me da je ostatak populacije Branitelja previše uplašen, a pokvarena masa ljudi poput Oreškovića, i drugih poltrona, je mučna i povezana u zločinačku organizaciju.
A kako je rekao dr. Ante Starčević: Živite za Domovinu i ne umirite!
Ja sam za nju spreman živjeti kao za svoju kći, i sina, a osim toga, da imam prilike ikakve organizirao bih nešto da zapamte svaku stopu poškropljenu krvlju Hrvata, u Herceg Bosni i Hrvatskoj…na žalost tako je kako jeste, i promjenit se ne može…dok je banda, poput partizanke Kolinde na vlasti…
Pozdrav i svako dobro Vam želim.
Čuvajte zdravlje, i poživite, da me naučite još nešto.
Ivan.
BTW: Uklonili mi video o SPC i crnomagijskim obredima sa You tube. Smeta im istina.
Stric Ivan!

Pismo dopredsjedniku HNO Mili Bobanu!

4 misli o “Pismo dopredsjedniku HNO Mili Bobanu!

  1. Pozdarv stricu Ivanu iz Las Vegasa. Drž’ mi se junački. Bit ću kući za tjedan dana. Tada ćemo nastaviti o HNO i jnegovoj ulogi u sadašnjoj političkoj hrvatskoj emigraciji i važnost nacionalno/hrvatskog djelovanja HNO u Hrvatskoj.
    Kome smeta istina | Otporaš
    otporas.com/kome-smeta-istina/

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.