upitnik3

Ne razumijem baš tzv. “liberale” i “antife”. Glumite kako poštujete slobodu za sve, ali čim netko kaže nešto sto vam ne paše, odmah udarate po toj osobi, odmah ga nazivate nacistom, rasistom, ustašom, katolibanom, homofobom ili slično…čemu to? Čim netko spomene Domovinski rat, odmah je zaostao, nazadan, ali kada vi spominjete 40-e, Tita, Che Guevaru ili ostale komunističke “heroje” (koji su btw pobili oko 100 000 000 [sto milijuna] ljudi na svijetu, to je napredno i tolerantno.

Zapitajte se malo koliko ste ustvari liberalni, proklamirate slobodu i pravo glasa (koje itekako imate), a onda to isto branite svima koji se ne slažu s vama. Ne znam kada je vama netko uskratio na TV-u da kažete sto mislite i osjećate, a sjećate li se kada je netko na TV-u smio reći nešto protiv vašeg stava, makar to bilo i u nekakvoj debati? Kada i kaže, odmah tražite suđenje, zatvor, jer ta osoba krši vaša prava. Ne mislite li da i vi kršite tuđa prava kada branite toj osobi da kaže ono što misli?

Kada je Blanka spomenula vjeru, sasuli ste sve negativno što ste u sebi imali, na nju. A što bude kada netko želi zaustaviti “pride povorku”? Dobije batine od Policije, e pa ako ćemo tako, zašto ih i vi niste dobili kada ste njoj uskratili pravo govora? Očito da imate više prava nego ostali, a i dalje se žalite da vam je loše. Nikad vam neće biti dobro, puni ste egoizma, narcisizma, licemjerja, mržnje i netrpeljivosti. Smeta vam obitelj, ali zato oni koji govore da muške treba pobiti, pedofili (što se, na žalost, sve više pokušava prikazati normalnom pojavom) i slični, totalno normalni i opravdano to govore i(li) rade.

Iz ovog svega, samo razmišljanjem i uporabom zdravog razuma, dolazim do zaključka da ste vi ustvari ti fašisti protiv kojih se”borite”, preuzeli ste njihovu ulogu- zaustavljate slobodu govora, ušutkujete one koji drukčije misle, tražite prava koja već imate samo da biste privukli pozornost i jako ste licemjerni.

Izvor: Vinkovčan

Stric Ivan!

Iz anonimnog pera…

Jedna misao o “Iz anonimnog pera…

  1. Zaista smo se na prvim linijama zvali Ustaše i Četniki čedoji ali oni su nas napadali ubijali masakrirali ali i svijet se čudi kako smo ih svojim poletom i velikom snagom i Milošču Majke Božje pobijedili sa Krunicom oko vrata spasili naš narod i granice Hrvatska. No i dalje nam prete u vlastitoj državi za koje su pali mnogi vitezovi a mnogi su poslije oslobođenja napravili suicid jer se nije ostvario njihov san za koji su se borili i dali svoj život za MIR BLAGOSTANJE svakog Hrvatskog čovijeka. Zar čemo dozvoliti izdajicama pljačkašima ratnim profiterima i srpskim manjinama da vladaju našom državom sjede na visokim položajima i da rade budale od našeg naroda i naših branitelja proti kojih su se i sami borili ali podlo i neljudski zašto ne stanu jedan na jedan pred Hrvatskog branitelja sveti nje ove Države a može ih stati i mnogo više kao i na prvim linijama obrane 91g. kada nisu mogli shvatiti šta je to domoljublje snaga i polet a to nije jasno ni cijelom svijetu koja se snaga krije iza toga protiv koje nemože niko ali si to neče priznati i zato sada podlo rade protiv svega što je Hrvatsko i što je Hrvatska svetinja. Amen.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.