Koga proganja SOA u Hrvatskoj?

Hrvatsko obrambeno štivo

15058739_1871398396424582_313855301_n

SOA sigurnosna obavještajna agencija, uz HDZ uz kojeg je nastala, je čitavo svoje postojanje upotrebljavala na uništavanje braniteljske populacije, od Dragovoljaca domovinskog rata, do HRVI. Zanimljivo je kako nema Crimena, niti kod četnika niti se potražuje išta takvoga , recimo procesuiranje istih i ratnih zločinaca.

Dakle ništa novoga. Grebi po svojima, jer očito nemamo petlju se suprostaviti, ratnim profiterima i drugima koji nam nanose zlo. U prilog tome idu brojevi koji nam samo pogoršavaju zdravstveno stanje. Istina je gorka, kao pelin i nepodnošljivo licemjerna i jednostavna: umiremo, za tajkune, njihove đžepove, ratne profitere, i druge artikulirane zločince, koji nisu zaslužili ništa drugo do procesuiranje i kazneni progon, do suđenja i zatvorske kazne.

Krade se sve, u HDZ zadnjih 25 godina, nadalje od SDP-a. Od intelektualnog vlasništva, do materijalnih dobara, novca nekretnina, i svega drugog. Upotrebljava se protu malih ljudi sve, od nazovimo “prljavog veša” naših obitelji kao npr. Stiva Culeja…

View original post još 200 riječi