anigif

Slušam sada na dnevniku dijelove sjednice vlade RH i premijera Plenkovića i njegovo izlaganje za sve simbole totalitarizma i svih totalirazarnih sistema. I njega smeta pozdrav u koji se išlo u obranu domovine ZA DOM SPREMNI i sada najavljuje osnivanje radne skupine koja će donijeti odluku koji su to simboli totalitarizma. ALI i tu postoji ono veliko ALI. Tko će biti u toj radnoj skupini i koliko Hrvata, jer do sada koliko sam pratio po svim tim njegovim odlukama i imenovanjima su 80% ljudi kojima smeta Republika Hrvatska i kako da mu ja vjerujem kad u samom Zagrebu ima trg zločinca Tita i nitko to ne osuđuje nitko ne osuđuje što na teritoriju Republike imamo podignute spomenike zločincima partizanima, što isto tako po Slavoniji i Banovini imamo četničke spomenike, četnika koji su poginuli u agresiji na Republiku Hrvatsku.

A svi osuđuju i protive se pozdravu s kojim smo mi svi išli u obranu Domovine svima smeta naš ratni pozdrav ZA DOM SPREMNI. A to nije pozdrav niti jednog totalitarnog sistema jer se mi nismo borili u stvari branili za nikoga ni za kakav totalitarizan nego samo za svoj Dom i Domovinu, osudom tog časnog obrambenog pozdrava i njega uvrštavanjem među mnoge simbole totalitarizma onda smo i mi s tim osuđeni i proglašeni TOTALITARISTIMA a ne časnim BRANITELJIMA.

Pripadnici udruga HOS-a najavljuju referendum u redu treba zaštiti naš pozdrav ali je jednostavnije riješenje da mi sami njih sve osudimo na veleizdaju naroda i učinkovitije.Za kraj ću samo citirati pokojnog Brunu Bušića “JOŠ NI JEDNA REVOLUCIJA NIJE PROŠLA BEZ KRVAVIH GAĆA “a kako je krenulo mislim da ne će ni ovo što nam rade jer sada imamo više izdajnika nego početkom Domovinskog rata. Tada su mnogi pobjegli van i sada se vratili i vrše svoju političku diktaturu nad napaćenim narodom.

Izvor: SPO

Stric Ivan!

JOŠ JEDNA VARKA!

Jedna misao o “JOŠ JEDNA VARKA!

  1. PODRIJETLO “ZA DOM SPREMNI” datira iz 1069 godine. | Otporaš
    otporas.com/podrijetlo-za-dom-spremni-datira-iz-1069-godine/

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.