Featured Image -- 7587

Da li smo mi kao narod prijetnja svima kada nas toliko napadaju i mrze svi i mogu reći većina članica patvorine zvana EU zajednica.Gdje god pogledam samo napadi da se kod nas širi mržnja propagira USTAŠTVO i mi smo njima svima smetnja i za sve smo USTAŠE. Od kada je svijeta i vijeka svaka država je imala svoju zvaničnu vojsku pa tako i Nezavisna Država Hrvatska koja je postojala tijekom drugog svjetskog rata te kao takva imala svoju vojsku prvotnog imena USTANIK jer su ustali u obranu svog naroda i povijesnih granica Hrvatske koje su bile kod Zemuna i Višegrada ali su nas i tu ukinuli tijekom rata Hrvatska vojska je prozvana USTAŠE ali u vihoru tog rata postojale su i druge postrojbe zvane DOMOBRANSTVO isto Hrvatska vojska koja je poražena od još većih zločinaca, e pa sada pored te dvije postrojbe zašto nas stalno prozivaju za USTAŠE zašto nas nitko ne naziva DOMOBRANOM jer branimo svoj dom.

Ali toliko o nama da se vratim na prvotno pitanje kad pogledamo što se dešava po cijeloj EU zajednici i tomu su sami krivi u svakoj države te zajednice postoje ćelije ISIL-a te svakodnevno vrše zločine i napade ali se oni nigdje ne napadaju i o njima se ne govori u negativnom smislu koliko o nama Hrvatima, ti isti koje je EU zajednica pozvala izvršili su toliko zločina što pojedinačno što kao grupe ali to nikoga ne zabrinjava, ali zabrinjavamo ih mi koji samo želimo svoju domovinu u sadašnjim granicama a i to nam žele uzeti.

Koju smo to mi državu napali i vršili zločine gdje smo to mi izvršili agresiju sa željom da vladamo s drugima od postojanja Hrvata i Hrvatske nikada i nikoga poznati smo po cijelom svijetu kao najhrabriji i najbolji ratnici ali to smo uvijek bili samo da obranimo svoje. Tu pred samim vratima nam kuhaju opet isti ljudi iste države kojima naši prodani političari to dozvoljavaju i odobravaju napadi iz srbije i osude za podizanje spomenika hrabrim mladićima koji su svoje živote dali za Domovinu a napade vrše oni koji su ih nažalost i ubili poginuli su za svoju Domovinu i to se treba trajno obilježiti i označiti sa spomenikom.

Napadi iz BiH isto da širimo propagandu ustaštva o čemu oni imaju pričati ako ne znaju neka pitaju jer u postrojbama Ustaša su bili i pripadnici muslimana pa čak i jedan mislim ministar u tadašnjoj Vladi NDH. Prvo neka očiste svoje koliko imaju svojih državljana koji su bili pripadnici postrojbi ISIL-a te se vratili natrag u BiH i tamo imaju svoje ćelije. I SADA SE PITAM OPET JESMO LI MI PRIJETNJA KOME OD SUSJEDNIH DRŽAVA ILI BILO KOJOJ DRUGOJ DRŽAVI EU ZAJEDNICE PITAM SE A ZNAM DA NISMO. IZ NAVEDENOG SE VIDI TKO JE PRIJETNJA MIRU I STABILNOSTI U CIJELOJ EU ZAJEDNICI I ONDA NEKA SE TA ZAJEDNICA BORI PROTIV NJIH I NEKA NJIH OSUĐUJU. A NE SVAKODNEVNO NAPADI NA NAS KOJI SAMO ŽELIMO SVOJU DOMOVINU I BITI SVOJ NA SVOME.

Stric Ivan!

Koju smo to mi državu napali i vršili zločine?