15268038_1360310660668972_5479580336034850984_n

Po svemu sudeći, čini se kako sotonistička SPC ne odustaje od svojih namjera, kako bi proganjala hrvatske Heroje. Unatoč svemu otpor postoji, i vodi ga Heroj koji je pao na bojištu i koji ne će odustati niti od hrvatskog naroda, niti Boga, Obitelji i Domovine. Dopisujem se na popis, pripadnika postrojbe, ali kao živući, dok ne dođe trenutak za moj odlazak.

Progoni Branitelja i Dragovoljaca se nastavljaju, ubrzanim ritmom, a kako stvari stoje ne će se niti smanjiti, već će postati žestoki, a trajat će dok se ne makne stvarna “opasnost” a to su oni koji su bitke išli srcem, naoružani kalašnjikovima, u patikama i teksas jaknama.

Ne čudi stoga stav katoličke crkve, koja se zauzima za miran snošljiv ton, koji ako će mo kazati iskreno: NE STOJI! Njihova šutnja a javljanje samo na prozivanje, i javljanje na ukazane greške za koje ih spominju nije očito dovoljno za agilnije reagiranje. Čini mi se kako je sve što je valjalo od svećenstva (neka se ne ljute crkveni velikodostojnici, čast iznimkama) otišlo od 1941-1945, a potom do 1995. Ovo što je ostalo, nije loš odabir, no ako je Isus (govorim kao laik) tražio bojovnike u Hrvatu, pitam se što onda svećenici čine? Zar je njihov šutnja bojovništvo? Isus prezire one koji sjede Doma i ništa ne rade. Isus prezire one koji se ne bore. Ako moram šutiti, tipkat ću na tipkovnicu, pisati, na račune od kave, na pozive na ovrhe. Ako ostanem bez ruku, tipkat ću nosom, nožnim prstima.

Činjenica jeste, a to je da se u Srbu izvode litanije pravoslavnih svećenika nad kostima hrvatskih žrtava. Bradate spodobe poput onih koji, koji blagosljivljaju strijeljanje u Srebrenici, imaju istog šefa: Sv. Savu. Nepoznati svetac, sumnjivih nastojanja. Niti ga je tko vidio niti čuo, ali se vidi njegovo djelovanje nama živima. Svjedoci smo pokolja u Vukovaru i maskra nad civilima, Škabrnje, pokolja u Srebrenici. Gluhom ne vrijedi govoriti, kao i zavedenima, poput njih iz SPC. HPC se negira i gura pod tepih, skupa Andrijom Skulićem, koji je kao pripadnik Rakitja, otišao u zasluženu mirovinu.

Stoga kao urednik ove male web stranice:

  • Prozivam SPC (slovima-srbsku pravoslavnu crkvu, za suradnju sa vragom, belzebubom, sotonom, i drugim prljavcima). Njihova zla i gnjusne laži koje govore, i izjavljuju a pogotovo Milorad Pupovac sa riječima, kako grobove HOS-ovaca treba prekopati, spada u talog i dno dna, ljudskog karaktera, mada njega smatram za nešto sasvim drugo samo ne ljudsko biće, jer obraza nikada nije imao niti će imati.
  • Prozivam Republiku Hrvatsku, skupa sa vladom i Saborom, dakle cijelim sazivom Sabora, za kolaboriranje sa četnicima i izdajnicima, te za predaju i prodaju Branitelja i Dragovoljaca, srbskoj strani na uvid. Pored njih navedenih, prozivam i Josipa Klemma, kao sporednog Judu, (izdajnika), skupa sa cijelom njegovom ekipom, koja je mala, jer nije imao nikada prijatelja oko sebe (Fred Matić, Glavašević, Nađ). Užas koji vlada republikom Hrvatskom, je samo početak nečega čemu će doći kraj, ali ne dobrom nastojanju, već će doći kraj agoniji.
  • Prozivam i Kolindu Grabar Kitarović, predsjednicu Hrvatske, koja nema niti truna obraza, dostojanstva, niti je kada imala fizičke, a niti duhovne žrtve svoje, osobne, za Hrvatsku i a hrvatski narod. Naime imala je nos za tuđe: npr, kada je likovala sa osmijehom, zluradim veseljem, poput Hanke Paldum, kada je gen. Ante Gotovina, bio uhićen u Španjolskoj.

Sada se na kraju teksta pitam: Je li ovo Hrvatska? Je li ovo hrvatski narod dopustio? Zar smo to dozvolili, njima koji nas proganjaju? Zar smo ih platili da nas proganjaju? Zar će mo čekati, u svom Domu, Policiju, smrtni trenutak?

E pa radije bih si birao društvo, kao i trenutak. Jer, kako piše u dobrim knjigama, koje su pisane srcem, dušom, i tintom: radije ću umrijeti, u čizmama, već sjediti Doma.

Žig

Ne ubijajte Heroje po drugi puta!