Aktualno

Svaka žrtva ima pravo na pijetet, svaki ubojica ima ime i prezime..

15284821_1685196435104745_569607846343341858_n

Svaka žrtva ima pravo na pijetet, svaki ubojica ima ime i prezime.
Da, samo kada se radi o žrtvama partizana onda te žrtve nemaju pravo na pijetet a zločinac je zaštićen, svaka nedužna žrtva Udbe nema pravo na pijetet a svaki Udbaški ubojica je zaštićen.
Ponovo se digla hajka oko HOS-a i poklika “Za Dom Spremni” i u koliko su HOS-ovci ginuli za Hrvatsku danas nemaju pravo niti na spomen a svaki pokušaj je osuđen od svih strana SDP-a, HDZ-a i njihovih koalicijskih drugova SDSS-a, a tom pljuvanju po HOS-u se pridružili i četnici, četnik Aleksandar Vučić, četnićki vojvoda Tomislav Nikolić.
Andrej Plenković zahtjeva raspravu kao da nije bilo dosta osuda Hrvatima od strane Haškog suda, hapšenje hrvatskih Branitelja od strane Srbije, nije niti službena vlada BiH zatajila i oni su počeli hapsiti hrvatske Branitelje a Izetbegović srpski musliman koji potiče iz Beograda isto je počeo mucati o nekakvom zločinačkom NDH, a Kolinda Grabar Kitarović koja je vodila četnike za ruku po Hrvatskoj i koja je izašla javno na hrvatsku televiziju sa njezinim javnim osudama o nekakvim Ustaškim zmijama a istom dahom veliča partizanski komunistički pokret je sada ostala po strani kako bi glumila nekakvu ravnotežu sve do skore budućnosti kada ponovo počne veličati Titov zločinaćki pokret.
Hajka je ponovo na poklik HOS-a dio Hrvatske vojske “Za Dom Spremni” jer navodno taj poklik je bio upotrebljen za vrijeme NDH a svi spomenuti traže zabranu tog poklika jer je po njihovim osudama taj poklik “fašistički” i temelj NDH.


Pa onda što čekate i zašto samo stati na poklik “Za Dom Spremni”-zabranite onda i hrvatski novac Kune, zabranite i ime države Hrvatske i ime Hrvat, zabranite i katoličku crkvu jer Ustaše i domobrani su sigurno isli u crkvu jer su bili vjernici, zabranite i hrvatski jezik, zabranite i ime Ante. Jer je poglavnik NDH se zvao Ante, počupajte i tramvajske šinje jer u NDH tramvajske pruge su izgrađene. Zabranite hrvatske pjesme i hrvatsku nošnju, zabranite kravate jer su Hrvati izumili kravate. Srušite džamiju u Zagrebu jer se džamija izgradila za vrijeme NDH. Zašto stati samo na pokliku Za Dom Spremni..?
Možete poslije svega toga onda nastaviti sa ćirilizacijom Hrvatske kao u Vukovaru. Četnici su uveli ćirilicu na mrtvim tijelima i krvi Hrvata a vi ste sve to “legalizirali”.. nastavite sa Libanizacijom Hrvatske kako ste krenuli brojeći krvna zrnca i postavljanje osoba u vladu, odbore, ministarstva i njihove pomoćnike jer su djeca partizana ili su srbi.
Prepustite SPC-u da određuje tko može i tko ne može biti svetac katoličke crkve kao što radite danas. Podignite broj zagarantiranih mjesta u Saboru SDSS-u i pro-jugoslovenskim osobama jer očito se s njima slažete i radite za ne multikulturnu Hrvatsku već za multinacionalno jugoistočno Rimsko carstvo gdje Hrvatska neće postojati.
Što čekate proglasite kontinuitet ZAVNOH-a i AVNOJ-a kao temelj i nastavak antihrvatske i antiljudske tvorevine gdje nema mjesta za Hrvate to če vama ubrzati iseljavanje Hrvata tako da možete što prije živjeti u velikosrpskoj-jugo-antifašističkoj terorističkoj otetoj državi kao i prije za vrijeme Tita. Što čekate i mrcvarite Hrvatski narod toliko godina. Proglasite svoju slavoserbiju gdje možete ponovo biti sluge cijelom svijetu jer očito vi ne želite mir, prosperitet, dignitet i dostojanstvo jer toga niste dorasli. Kao što je otac domovine dr. Ante Starčević vas dobro opisao da ste vi takva pasmina koja nije izrasla niti na prvi stupanj civilizacije.
A na kraju tko ste vi da nekome sudite, vi dižete tri prsta što je fašistički pozdrav i kitite svoje crkve sa četiri C iste simbole koji su nosili četnici kada su išli u klanje Hrvata.

Tko ste vi da sebi uzimate za pravo tumačiti povijest a prošli ste školu Slavka Goldsteina koji je bio pobornik Hitlerove vojske Stern grupe.

Tko ste vi koji ste živjeli kao bubreg u loju pod Titovom jugoslavijom jer ste živjeli u otetim Hrvatskim kućama i tko ste vi da sudite hrvatske dragovoljce i njihov poklik a vi ste bili u pokretu za jugoslaviju kada je Hrvatska krvarila.

Tko ste vi koji danas uživate sva dobra koja su obranili HOS i druge Hrvatske postrojbe a vi ste jedini koji su profitirali. Svi ste ratni profiteri.
Tko ste vi da sudite Hrvatima.!?

Izvor: Darko Daryl Oreč-BDSH

Žig

%d bloggers like this: