Ukinite srpske cajke u Hrvatskoj!

1

Kao stariji i zreli ljudi, muškarci i žene, pod pritiskom medija i laži poluistina i podmetanja,  postajemo podložniji raznoraznim utjecajima i kušnjama. Ali ipak postoji iskustvo iza nas koje nas nadalje formira i određuje što prihvatiti a što odbaciti od sebe. Razmišljamo li zdravim razumom ili netko drugi mjesto nas donosi zaključke.

Frustracije, siromaštvo, hrpa neprikladnih lijekova su današnji trend liječenja te dovode do pomanjkanja empatije i ljubavi među nama. Sa njima se ubija ljubav, sve emocije, jer ono što osjećate pod lijekovima nikako nije stvarno niti lijek za rekreaciju (psihostimulansi). To su potpuno nepoznati farmakološki kemijski osjećaji koji nas vode u jedan nestvaran svijet u kojem smo podložni svim mogućim manipulacijama, jer ti lijekovi prave plodno tlo u našoj psihi,u kojoj je tada sve moguće, a kada naletimo na osjećaj zadovoljstva, tu stajemo, zadržavamo se i pokušavamo tu i ostati. U većini slučajeva bivamo navođeni na zlodjela, ali u sred, opijenosti i obamrlosti im se nemožemo oduprijeti. Tada stupaju mediji i okolina, moderni vračevi (liječnici i političari) koji vode glavnu igru i riječ. To su lijekovi koji uništavaju psihu, kako bolesnog čovjeka tako i potpuno zdravog! Prema iskustvima prijatelja i suboraca imam teoriju sljedeće naravi:

-Po dobitku dijagnoze, dobijamo i lijekove, terapiju. Organizam se puni do jednog određenog nivoa. Proizvođači ih prave na taj način da bi nam psiha bila programirana, te da na određen poticaj (okidač) uvjetovan gledanjem medija, TV, ili slušanjem radija, postignu željeni efekt, djelo dakle, koje je policijski rečeno vidljivo, no ipak nema o začetku i posijanom nema dokaza. Vjerujem da su od tuda i samoubojstva Branitelja poticana, samoubojstva Dragovoljaca, i HRVI. Poticaj najčešće daje i srpska glazba, cajka, i srpske pevaljke i pjevači. Pjesme njihove su suicidalne naravi: patim, pati ona, pijem, prolijevam krv, razbijam čaše, gubim glavu zbog žene, a rado bih i poskidao drugome zbog nje, odrekao sam se majke i oca, bogatstva zbog nje…nje, nje. Srpska glazba je potencijalno suicidalnog karaktera.

Na koncu u u kojim se to klubovima, događaju ubojstva, zvjerstva, silovanja nakon koncerta, kokain, heroin, marihuana ekstazi i drugi opijati…ono što je pivo i lake droge te rock, bio 80-ih, danas je ustostručeno, u srpskoj glazbi, a žrtve rastu svaki dan. Ponekad imam dojam da su pojedini vlasnici takvih objekata, pritisnuti od izvođača, te da ne žele ništa protiv toga poduzeti. Novac, droga, prostitucija, maltretiranje, ucjene i ubojstva, su dokazani način opsjedanja i ubijanja svega nesrpskog, i to na najperfidniji način. Zato je i zabranjena u Makedoniji. Trebala bi i kod nas. Vjerujem da bi se “hrvatski politički vrh” šokirao takvom zabranom i da bi procvali ilegalni klubovi. Pojavio bi se i Al Capone, proizvodnja starleta, pumpanje jeftinim silikonom, i distribucija njihovog revanja po klubovima, gdje se potencira takav glazbeni izričaj.

Stric Ivan!