Featured Image -- 9567

Ova tematika bi se mogla preuzeti i ispitivati, danonoćno, no jedno i najbitnije je da riba smrdi od glave, dakle od hrvatskog parlamenta, preko MORH-a, SOA, pa sve do, institucija poput Ministarstva Branitelja. Ispljuvani su svi oni koji su danas pali, za hrvatsku Domovinu, pa sve do proganjanih, ubijenih i umrlih nakon Domovinskog rata.

Nije zgorega napomenuti da su Hrvati i od Napoleona bili, proglašeni najvećim ratnicima, u povijesti ratovanja. Stoga nas ne treba čuditi, da nas pljuju, i darivaju darovima njihova duha kao što je vrijeđanje, pljuvanje, blaćenje. Nisu niti naše obitelji pošteđene a niti djeca naša. Pitanje je samo dana kada će djeci napraviti blok, kao što su napravili Herojima Vukovara, jer nemaju pristupa u državne institucije, niti na vojna učilišta. Uzalud je ako se učilište zove Blago Zadro, i nemojte shvatiti ovo neozbiljno ili uvredljivo, no jedno je da se učilište zove imenom Blage Zadre, po legendarnom zapovjedniku Vukovara, a sasvim druga stvar da na učilištima nema legendarnih bojovnika Vukovara, učesnika vojnoredarstvenih akcija, i pobjednika iz vatrenih okršaja.

Čudno zar ne? Smrdi na izdaju, progon, i maltretiranje Dragovoljaca i Branitelja, kao i Heroja Vukovara. Čini se da su korijeni, usađeni odavno, nama nevidljivi tada su bili, no posljedice vidimo i danas… Strukture i mehanizmi protiv koji se borimo, imaju korijene u UDBA, KOS, SOA i drugim institucijama, koje rade protu hrvatskog naroda.

Greška
This video doesn’t exist

Četnici poput Pupovca i Stanimirovića, koji su neprocesuirani zbog ratnih zločina, i širenja mržnje i kršenja ženevskih konvencija tijekom 1991-1995, nastavljaju činiti svoje krimene, na svim poljima koja su im predana. Stoga ne predajte niti jedno polje, nikada, niti jednu misao koju kane ukrasti ili posvojiti, niti jednu poslovnu ideju, niti išta drugo. Ne predajte svoje životne priče, jer su prebogate, ne predajte niti bunare, niti njive, niti polja u sjećanjima Hrvatske kakvu ste sanjali! Bog je velik, i milostiv, a prema žoharima, poput njih nema milosti, u to budite uvjereni. Jer Bog traži odanost, bojovnike koji će biti na njegovoj strani, jer su se nečiste sile poput SPC, i četnika odavno ovdje, i čine nam neviđena zla. Prema nekim saznanjima koja sam istraživao, i literaturi koju sam čitao i proučavao, čini sa da SOTONIZAM dolazi od ove sorte neljudi. Čini se da je otegao papke, stari sotona, došao novi u liku SPC. Ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu. Sjetimo se samo izreke: vasceli srpski univerzum!

Sumnjivo zar ne? Meni odavno…a žrtvama i obiteljima žrtava, su oči pune suza, a lampioni gore, na našim grobljima, jer niti pokojni nemaju mira stoljećima od sotonskih litanija nad kostima žrtava hrvatskih. A nakon izjava da se grobovi HOS-ovaca trebaju preorati, imaju još i manje mira i sućuti.

ZA DOM SPREMNI!

Žig

 

 

Zašto su hrvatski ratnici ispljuvani?