masni-krapi-051

Ratnik je skrovit, tajanstven, moćan i jak. Fizički, psihički, duhom…njegova je zadnja, prema odlukama, znanju, i svemu drugom. Ako je Bog dao PTSP, kao posljedicu, a ljudi farmaceuti i industrija tablete, mislim da je doista upitno koga poslušati. Farmaceuta? Ne. Trebalo bi poslušati onoga koji nas stvara i pravi takvima kakvi smo…Primjer su oficiri iz bivšeg sustava JNA, koji ne prezaju i nemaju obzira prema ikome. Možemo nabrojati sve generale koji su visoko kotirani u MORH, i drugim institucijama. Nemaju karaktera, danas rukovode, svim obavještajnim strukturama. Nerijetke su akcije trovanja, kako je to kazao Roman Leljak, jer UDBA sa četnicima ne preza od ničega. Za vrijeme rata su to bile kemijske olovke, sa eksplozivnim sredstvima, papir bačen namočen u kiselinu, i drugi otrovi. Nerijetke su bile i diverzije sa ručnim bombama. A čini se da i čokolade iz Srbije, i eurokremi i drugi proizvodi koji nam se nameću, imaju određenu dozu alkaloida, i otrova. Naša prehrambena industrija gotovo ne postoji, dakle i to je jedan od većih razloga zašto uvozimo hranu. Srpska mafija, se bavi sa time, a kemičari nisu ništa drugo do moderni trovači.

Greška
This video doesn’t exist

A Kolinda Grabar Kitarović ako već voli kolače, onda neka ih jede sama sa svojima, u Saboru. Jer ako sirotinja nema za kruh, onda nema što drugo se raditi već krenuti na Markov trg i porušiti sve. Što je na novcu građeno, u muci u nevolji, malog čovjeka. Budućnosti nema, jer je odavno tako zapisano, da probisvjeti i kriminalci i drugi klošari kradu pljačkaju otimaju tuđe ulaze u tuđe sjećanje, sade otrov te zamisli koje mi pod pritiskom moramo sprovoditi. Specijalni rat koji su započeli zbog nemogućnosti ili nesposobnosti kadrova koji su na zapovjednim mjestima, su nanijeli najveću moguću štetu svima koji su imalo Domoljubno nastrojeni. Dakle na listi za odstrel smo mi Dragovoljci, Branitelji i HRVI.

A stradavaju sve obitelji, što je ujedno i dokaz o specijalnom ratu. Prema novim podacima iz Ministarstva hrvatskih Branitelja, broj Branitelja koji su počinili suicid nije 3.500, već 6.790. Brojka zadnja koju sam imao od 51.000 Branitelja iz vremena Jadranke Kosor je danas se popela na 100.000 Branitelja…među umrlima su žene ratnice, iz HVO, HV, ZNG, SJP, Domobrana. Institucije u najmanju ruku NIJE BRIGA, za nas koji smo podnijeli najveći teret u ratu. A odgovorni su zavukli glavu u guzicu i ne mrdaju, kao da su pronašli NIRVANU! Svi od Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, do političara u Saboru, od Stanimirovića do Pupovca. Važno je da u hrvatske vrtiće stižu srpske čokoladice, punjene tko zna čime. Mržnja koju su potakli je naišla na plodno tlo. Bar kod mene.

Jel dirate mrtve?

Jel želite prekopavati grobove?

Jel želite vladati, malim narodom?

Tko ste Vi?

Nakon pobjede u Domovinskom ratu je na površinu isplivala sva bijeda hrvatske politike, mafije, od srpske do hrvatske. Od njih do estrade. Isplivali su tajkuni, ratni kriminalci, ratni zločinci, silovatelji i koljači. Ništa nije dobroga u Hrvatskoj. Pa niti u zdravstvu. Počnite čistiti od svom Domu pa će te vidjeti što je i tko je istina, i tko vlada i tko ubija Dragovoljce. Ne idite nikuda u Srbiju, niti u sjećanju. Jer oni žive tamo kao paraziti, i ako nema temelja i naoružanja, baš kao u pjesmi, nastaju noćne more, bolesti.

Istina je da nas je vlada izdala i prodala, i da likuje, o srpstvu koje nikada nije bilo kod nas. Zašto šutim? E pa možda šutim, al mi se glas daleko čita, a to što me pljuju, nije ništa nova. I drugi pametniji su govorili da ih se proganjalo prije i da će tako nas proganjati. A dobro. A što ako se karte okrenu, pa mi krenemo na njih? E onda smo Ustaše, desničari i drugim imenima etiketirani, pa zvani i nacisti. Onda smo koljači, jer se krivica sa njih prebacuje na nas. E pa gospodo, budite sretni dok šutimo, i muku mučimo, jer ako nam se dogodi klik u glavi, pa krenemo na Markov Trg, ne ćemo krenuti praznih ruku. Bankari, skupine i udruge koje su protu nas, i druga nečasna društva, nas pretvaraju u dužničko roblje. Ne zaboravljamo i ne opraštamo.

Stric Ivan!

Ratnik je skrovit, tajanstven, moćan i jak.