vukovar_cirilica_afp_main_0

Pozivamo Pravaše, Branitelje, Hrvatice i Hrvate na prosvjedni skup povodom odluke Saborske komisije i Milorada Pupovca da se skine spomen ploča poginulim HOS – ovcima u Jasenovcu zbog natpisa ” ZA DOM SPREMNI ” !
Prosvjedni skup održat će se u subotu 17. 12. 2016. godine s početkom od 11,00 sati ispred Srpskog narodno vijeća , Gajeva 7 u Zagrebu.
Dođite sa hrvatskim barjacima i transparentima.
Dijelite i šaljite dalje ovaj poziv !
Nećemo dopustiti onima koji su bili protiv Hrvatske da nam sada zabranjuju pozdrav s kojim smo branili svoj Dom i svoju Domovinu, a nameću četničke ploče po Hrvatskoj i komunističke Jugoslavenske petokrake zvijezde.

Za Dom Spremni!

Stric Ivan!

Prosvjedni skup u subotu 17. 12. 2016. godine!

2 misli o “Prosvjedni skup u subotu 17. 12. 2016. godine!

 1. SVI NA PROSVIJEDNI SKUP!!!
  Svi povijestni velikani su imali svoje MENTORE. Tito je imao Staljina, Poglavnik dr. Ante Pavelić je imao Oca Domovine dra. Antu Starčevića. Prvi predsjednik RH dr. Franjo Tuđman je imao za svojeg MENTORA Zadnjeg zapovjednika Hrvatskih Oružanih Snaga. HOS-a Viteza Vjekoslava Maksa Luburića, generala DRINJANINA.

  Pažnja! Molim da se to zna i da se NEZABORAVI!

  Dali je Poglavnik rimskim ugovorima prodao Dalmaciju? Molim strpljenje onima koji otvore i pročitaju priloženi link. Hvala.
  http://otporas.com/exclusive-r

  PODRIJETLO “ZA DOM SPREMNI” datira iz 1069 godine. | Otporaš
  otporas.com/podrijetlo-za-dom-…

  Sviđa mi se

 2. Pa zar ovo nije provokacija. Poziv na prosvjed bez objave organizatora, bez valjane pripreme i u tako kratkom vremenu, a da negovorim o gluposti, i podmećanju da je Boban bio mentor pokojnom predsjedniku Tudmanu.
  Poruka provokatorima, Bobanu laka zemlja i vječna slava, a Tudmana treba upisati zlatnim slovima u hrvatsku povjest. ZA DOM SPREMNI. Neka crkne kome smeta.

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.