Kršćani ili Barbari?

15058739_1871398396424582_313855301_n

Ne mogu ovo ne komentirati i ostati ravnodušan na bezobrazluk i pokvarenost i uvrede koje su izrečene a siguran sam da se odnosi na 70% Hrvata.

Nakon objave Kardinala Josipa Bozanića i poziva građanima i vjernicima da glasaju za one kojima je na prvom mjestu Obitelj, Domovina te vrijednosti kršćanstva i zajednice oglasio se i netko tko nikad nije bio kršćanin niti se tako do večeras izjasnio glavom i bradom – ZORAN MILANOVIĆ.

Isti je dao interviju da su oni jedini istinski kršćani, skupa sa ljudima koji ga okružuju, njegovi suradnici i on kao treće lice u tom (ne)kršćanskom društvu. Otišao je tako daleko, postavljajući pitanje za koga bi Papa Franjo glasao i sam dao odgovor na njega.

Kardinal Bozanić nije u svojoj poslanici imenovao ni jednu stranku niti utjecao na sveopće pučanstvo nego je samo dao smjernice kojima se trebaju birači voditi i tako glasati po svom nahođenju.

Milanović je javno rekao:”MI SMO JEDINI KRŠĆANI. SVE OSTALO SU BARBARI”.

Ta njegova izjava je osobno za mene uvreda preko koje ne mogu tako lako prijeći, jer svima je poznato da smo u najtežim trenutcima, Domovinskog rata svi mi nosili krunicu oko vrata, molili se, ponosili se s njom kao vjernici i kršćani i uz Božju pomoć i svu hrabrost podarenu od Boga uspjeli, pobijediti četničke predhodnike i sadašnje sljedbenike KOMUNISTE.

Za vrijeme Domovinskog rata, isti Milanović je bio negdje vani i skrivao se, te se molio da se Hrvatska porazi i da oni opet provode svoju diktaturu koju su provodili u zadnjem mandatu.

HRVATSKA JE VEĆINSKI KRŠĆANSKA ZEMLJA A NE KOMUNISTIČKA.

Kuda vodi ta politika KOMUNISTA koji su toliko pokvareni da sad idu i tako bezobrazno te napadaju i pljuju istinske kršćane te ih nazivaju BARBARI.

Pa zar povjerovati da jedan okorjeli komunista sada ne omalovažava kršćane i pozivati se na poglavara kršćanstva da bi i on glasovao za njih koji su pola stoljeća progonili kršćane i branili vjeru u Boga i Isusa Krista? Pa tko je toliko plitak da povjeruje da se jedan komunista sada poziva za vjernika i kršćana i u vjeru u svemogućeg Boga i Isusa Krista.

Ja toliko plitak nisam niti im vjerujem.

Volio bih vidjeti koliko je istih, koji se sada predstavljaju kao jedini kršćani? Koliko je od njih kršteno i koliko njih ima krsni list te da su obavili svete sakramente krštenja prve pričesti i krizme. Ne vjerujem da ih ima i 1 % od te takozvane elite jedinih kršćana.

BARBARI? U većini slučajeva smo Domoljubi, Branitelji, Dragovoljci, Invalidi, učesnici Domovinskog rata i članovi naših obitelji i stoga i iz njegove izjave dolazim do zaključka da mi nismo bili branitelji svojih obitelji domova i Domovine nego po njegovom uvjerenju: smo mi oni koji su krivi za slobodnu i krvlju plaćenu slobodu i Domovinu.

Svakako su nas branitelje i domoljube do sada nazivali ali da me netko nazove BARBAROM to je za mene neoprostivo a vjerujem za većinu istinskih branitelja Domovinskog rata.

S Vjerom u Isusa Krista, protiv Komunista!

Napisao:SPO