Ne dirajte grobove HOS-a!

bxp36783h

Podsjetimo, IX bojna HOS-a dala je izniman doprinos u Domovinskom ratu i jedna je od postrojbi koja je u svoje redove primala sve one spremne predati žrtvu na oltar Domovine. Većinu pripadnika IX. bojne HOS-a činili su Hrvati, ali su se u njihovim redovima našli i Bošnjaci kao i dragovoljci iz brojnih europskih zemalja. U sastavu IX. bojne HOS-a bilo je oko 60 stranaca, ponajviše Engleza i Francuza, te Iraca, Nijemaca, Španjolaca, Ukrajinaca, Nizozemaca, Francuza, Poljaka, Finaca, Šveđana, i Litavaca.

Mnogi od njih su prethodno bili pripadnici profesionalnih vojnih postrojbi, pa su svoje vojno znanje imali priliku primijeniti tijekom rata u Hrvatskoj. Unatoč velikoj žrtvi pripadnika bojne “Rafael vitez Boban” koji su u ratu dali svoj život, njihov spomenik je česta meta pri čemu je najprije zaliven crvenom bojom, a zatim ja od strane hrvatske policije na njemu išteman natpis “ZA DOM SPREMNI”, koji je kao takav legalan, zakonit i odobren po statutu. Drago mi je da su našu malu web stranicu, svrstali na popis mrzitelja Srba, jer drugo po njima nismo niti zaslužili, iako se njima čini se tresu gaće od straha, jer su odavno započeli nešto i iz laži kroje novu povijesnu istinu, i to da su Hrvati genocidni, a oni (srbadija) su nevinašca, koja su i iz Srbije doletjeli da nas “prosvetle”! To bi značilo kao da smo dobili registarske pločice.

Greška
This video doesn’t exist

Provokacije od strane Pupovca i Stanimirovića, SNV te sa popisom mrzitelja, kojeg isti objavljuju i provaljuju u živote, govori samo u prilog tome da srpske provokacije ne prestaju i da se ponavljaju iz dana u dan. No jesu li se oni zapitali, jesu li oni u svojim glavama čisti i normalni jer propagiraju nešto i nastavljaju činiti zlodjela koja su koja se kose sa svim moralnim normama, u civiliziranom svijetu. Grobišta Hrvata, koja su odkrivena na Lovrincu govore u prilog tome, da su se nakon 1945 godine vršile nemile likvidacije, muškaraca, žena i djece.

Ne mirite se nikada sa njima i činjenicom, da žele grobove HOS-ovaca prekopavati, jer je to najveći napad i atak. Sutra će naše živote prekopavati, jer se žele u njima prati od CRIMENA. Uostalom oni će kazati, nismo “bre” mi to su oni iz Srbiju…danas kažu tako, a sutra će sa njima pjevati pjesmu “svi četnici” i to u manastiru Fenek. Uostalom čemu nasilje, kod njih, kada su ga oni izmislili!?

Stric Ivan!

Jedna misao o “Ne dirajte grobove HOS-a!

Komentari su zatvoreni.