Zločin ne zastarjeva nikada!

Što kazati na današnji dan, kada se ništa ne može smatrati dobrim jer samozvani vođe, tipkaju mobitelima poruke koje završavaju preko Drine i Dunava, Morave. A kao dokaz tome, tražim da se pregledaju mobilni telefoni, Pupovca i Stanijmirovića. Jer kada SOA hakira mobitele nebitnog čovjeka, onda se trebam zapitati, tko daje takve naloge i tko štiti, Josipa Klemma, Matića, Glogoškog, Nađ i Glavaševića, Stanimirovića i Pupovca. Jer ako naši generali moraju u Haag. Onda je pitanje, kojeg vraga rade ove četničke spodobe kod nas? Tisuće i tisuće aboliranih, i dobro uhljebljenih.

Tko štiti Pupovca, Stanimirovića, i druge bradate budale. Tko je bio organizator, zdravstvenog pregleda Dragovoljaca i Domoljuba, dan danas je nepoznato. Kada malo dublje pogledam, vidim nekakvu srbadiju. Tko se ljuti za to? Zar se to nije moglo učiniti prije 20 godna? Zašto nije odrađena sanacija bojišta i testovi na BOT i radijaciju. Neka se ljuti, tko god hoće. Mogli su to i ranije napraviti. No nema veze. Igra koju igraju, nije ništa drugo, do već viđen krug, koji se je zavrtio, kao vrtuljak, a putnici na njemu su jedni te isti. Pitanje koje postavljam: Kome je u interesu, takve budaletine postavljati na politički vrtuljak!?

Greška
This video doesn’t exist

Klinasto pismo oni znadu čitati, a nije Hrvat niti stvorio. A nije Hrvat niti poliglota, a niti nadaren, za dešifriranje umobolnosti kao spaljivanje živih ljudi, klanje ljudi, silovanje muškaraca, žena, djece. Vađenje očiju djevojčicama!? Majko moja. A tko pare gleda, mogu kazati, da je istog momenta, prodao i babu i djeda, i susjeda, a prodao bi i rock/folk/jazz grupu u kojoj nije nikada niti zasvirao. Slabo će biti i rocka, jer kada cajke dođu i radodajke, doći će i kokain, heroin, extasy, a sa njihova pratnja je mafija srpska ili hrvatska-isto je! A kako se čini nekakvi kuhari/kuharice su zakuhali i Novu Jugoslaviju. Doći će političari na šišanje “Kod Unuka”,  za 15-25 kuna. Mašinice za brijanje rade, na struju. A frizure zagantirano, starosjedilačke: plavo oko, masnica na glavi. A i cajkače imaju popust u silikonizaciji grudi, sa tubom silikona, od 45+ kuna, sa kojom inače silikoniziram pločice u kupatilu. Miroslav Ilić se je uvjerio u to, i moje dobre namjere. Zabranjen doživotno ulaz u Vinkovce. Jer pjeva na Kupusijadi četnicima. Diletantska “hrvatska” obavještajna služba koja proganja Dragovoljce i Domoljube, Hrvate i Hrvatice, koji su se dali u borbu protiv nacionalnih interesa. Jednako kao i samozvani pukovnici i brigadiri, koji su svoje činove dobili, kako u Vinkovcima kažu “Ultrasi”: Na guzove-BOLAN! Ne proganjaju četnike, jer im paše, takav kakav jeste. Već proganjaju Dragovoljce i Branitelje! Zato i pišem ove redove jer četnike ne treba, nitko ne samo u Slavoniji, već u Hrvatskoj, osim par ljudi koji ih trebaju iz interesa. A oni su u Saboru. Jer kako prodati Dragovoljce, ako nemaju cijenu po srpskom cjeniku?

Srpska Tajna Policija, je TA koja je tu i koja harači naše Dragovoljce i Branitelje. Navedeni iz videa nisu agenti, niti specijalci. Bili su, naime jedni od najvećih urotnika protiv Dragovoljaca, i Domoljuba. Tko sa psima ide na ručak, obično ostane gladan, ako je ljudsko biće. Osim, ako za jelo nije sam čovjek, Hrvat, Amerikanac, Europljan, ili prvi susjed kao što su pripremali u Rajšićevoj pekari. Ne prave oni razliku, dajte im priliku prijeći će Ocean i kazati da je Srbija u USA! “Vascela iz tri dela”.

Stric Ivan!

 

Jedna misao o “Zločin ne zastarjeva nikada!

Komentari su zatvoreni.