Samo nam volja i jedan vođa treba!

15058739_1871398396424582_313855301_n

Nije li Hrvatska prepuna kriminalaca, lopova, protuha bjelosvjetskih kao i lažljivih političara kojima treba na licu mjesta uzeti dozvolu za rad i ukinuti imunitet, za zlodjela koja su počinili? A oni sa kojima se druže su isti kao i ja, dakle mali ljudi, unaprijed ispljuvani. Evo primjer broj jedan: Zašto Heroji iz Dom. Rata nisu dobili one zasluge koje trebaju? Zašto nas je pomrlo i izvršilo suicid više od 100.000? Pa to je POGROM BRANITELJA!

Zašto je gotovo 80% Branitelja na lijekovima koji stvaraju jedan umjetni kemijski svijet koji nije realan i stvaran?

Želi li Vlada naša izdajnička reći da smo svi blesni jer se otimamo i ne damo?

Želi li Vlada reći da nismo iznimke postupku tihe eutanazije?

Zar zbilja mislimo svi da smo toliko žilavi i kako si dozvoljavamo, da nas gaze svi odreda. U prilog tome informacija, da nas je preko 100.000 umrlo a 6.790 izvršilo suicid od 1992. Od toga 3.500 vatrenim oružjem.

Postavite si ta pitanja, pa odgovorite, bez citiranja drugih mislilaca. Bolje je stajati sa nogama na zemlji i hodati njom već klečati pred smećem i neljudima koji su nas ionako već unaprijed osudili. Dakle pokušajte kanalizirati svoju volju vjeru htijenje i molitve da se procesuiraju zločinci iz Vukovara, silovatelji, kriminalci i veleizdajnici i drugi koji su u tom košu, i da Hrvatska bude pravednija zemlja za nas male Hrvate. Radite ono što volite, a ne ono na što Vas prisiljavaju. Uzvratite istom mjerom.

Mesija, lažnih i vođa bez kredibiliteta, liječnika sa kupljenim diplomama, neprijateljski nastrojenih ionako imamo i previše. Kao i od nesposobnih službenika crkve, Policije, Sabora pa i Vatrogasaca.
Sa dužnim poštovanjem.