Pitanje koje traži odgovor: gdje su šleperi završili!?

Izdaja grada heroja ali i hrvatske države nije pak nikakva iznimka, već pravilo i to u kontinuitetu. Podsjetit samo na aboliciju i nelustraciju (odnosno obrnutu lustraciju), kao dvije najveće sramote hrvatske službene politike. Pa nije ta banda niti malo slučajno i bez razloga donijela zakon o aboliciji, a ne recimo amnestiji. Nestanak šlepera koji su trebali doći u Vukovar, su otišli, kao rukom odnešeni u Hercegovinu. Kako sam doznao, radi obrane Hercegovine, od četnika i muslimana. Kao recimo da u Vukovaru nije bilo Hercegovaca, Hrvata, djece, staraca, žena i muškaraca!? Debilna politika hercegovačkog kriminalnog lobija, koji je podržavan od samog vrha, do dna (skrovita podruma) ljudskih karaktera i sudbina. Važno je da turizam funkcionira. Za Vukovar, Slavoniju ih nije bilo niti će ih biti briga. Opasno je generalizirati stvari pa bih tako zaštitio sve one Hrvate Hercegovce koji su se dali u obranu Vukovara, pa i tamo poginuli, ili završili u logorima.

Greška
This video doesn’t exist

Kriminalni lobi, koji je počastio Slavoniju krađom šlepera sa naoružanjem, i još sa 3 proboja neuspjela u kojima sam osobno sudjelovao, desetak primirja te padom grada Heroja, progonom Hrvata, masovnim grobištima pokoljima, i drugim nesrećama, koji su kao pod ruku išli četnicima, koji su to zločinački obavili. Ma kakve ženevske konvencije. Naime nitko nije od njih odgovarao. Svi su slobodni, šeću Vukovarom, Hrvatskom pa i putuju svijetom. A Hrvati u pritvoru…suluda politika.

Amnestija podrazumjeva mogući oprost nakon suđenja i izrečene presude, a abolicija unaprijed oslobađa od bilo kakve krivnje. Politika zvana “mir mir, nitko nije kriv” ili još točnije “rata nije ni bilo”. Uostalom VNJ (Vlada Nacionalnog jedinstva) ga ionako nikada nije službeno ni proglasila. Za posljedicu takve izdajničke politike naravno dobili smo srpsku jurisdikciju. Nju je pak odobrilo hrvatsko MVP, ali na žalost i brojne interesne braniteljske skupine. Zlo koje se je navuklo u Slavoniju, vuče korijene od državnog vrha koji nije nikada funkcionirao. UDBA koja je prisutna bila od prvog dana u vodstvu Hrvatske, je radila protiv Hrvatske, Vukovara. Naime, kao mali čovjek sam gledao što se događa u to doba i bilježio svaki geg, mig, pokret, grčeve na licu, i to od onih koji danas sjede, u foteljama saborskih zastupnika. Mučna situacija, jer su i sami kumovali prodaji i krađi šlepera:

Jer kako kaže Biblija (Sveto Pismo) : ako i ne reagiraš kako treba i spada, kriv si jer si bio svjedok tome, a ništa nisi poduzeo!

Da je se reagiralo na Vukovaru, i da je vojnička čizma tamo ušla, te da su konvoji (šleperi sa naoružanjem ušli u grad) danas bi situacija sa Dragovoljcima i Braniteljima izgledala drugčije. Ne bi bilo 100.000 umrlih i 6.790 suicida. Bio bi neznatan broj ili niti jedan, ali bi se tugovalo više i istraživalo, o uzrocima smrti. Ovako se je taj sramotni ispad i nebriga za ranjene u povijesti ratovanja prikazao kao pravilo, koje zauzima jako bitno mjesto u psihi političara u Hrvatskoj:

Ostavi grad i ranjene, četnicima. Ili u prijevodu za neupućene, koji vrijedi danas 26 godina nakon izbijanja Domovinskog rata: Briga nas za smrti Dragovoljaca i Branitelja.

Što se događa sa nama? Zašto šutimo!?