Tri hitca nama, a njima brda i doline!?…ide li to tako?

Eto to smo mi neškolovani, po kojima se danas pljuje, riga žuč, i upućuju nam se smrtne želje (death wish). Naravno to sam tek kasnije, istražio i o tome napisao 100-injak tekstova, ali sam i doznao koliku smo “popularnost” dobili od osoba, kojima se nije dopadala pomisao na Hrvatsku državu, na samostalnost, i slobodu. Na meti smo im od prvog dana. Danas se prave važni ovi koji imaju fakultete, koji su se školovali vani ili u podrumima bili materi ili susjedi pod suknjom. Danas su važni faktori u Saboru i politici, a šalju i crno obojane automobile, pa se raspituju okolo kod prijatelja: Tko si, što si, odakle si, iz koje postrojbe!?-: i to ako si napisao nešto, objavio ili ako im “suza”od muke krene niz obraz. Valjda zato jer hrabrost nemaju osobno doći na vrata u fizičkom obliku i pitati tko sam. Nije im dovoljan registar Branitelja i Dragovoljaca koji je završio za vrijeme Ive Josipovića u MUP-u Srbije, te su nam smjestili tjeralice. Da to je istina. Njih 11 je bilo tamo, iz SDP, HNS, uglavnom iz tih stranaka. Naravno to ne opravdava HDZ jer se znade, koji su njihovi nusprodukti. A do tada se radilo kriomice, potajice, kako samo srbadija znade, i njihova tajna policija. Nakon toga slijede, optužnice za Branitelje Vukovara. Najprije 341, a potom 1800, a danas se traže svi Dragovoljci, jer smo im veliki trn u oku, kako onda tako i danas. Ukupno nekoliko desetaka tisuća potencijalnih tjeralica.

Greška
This video doesn’t exist

Hrvatska vlada, je nagradila hrvatske Bojovnike, nakon rata, sa nereagiranjem na srpski specijalni rat. Sa slegnutim ramenima, sa letargijom, hladnoćom prema narodu, a prema Dragovoljcima pogotovo. Spominju se poginuli, i žrtve Vukovara samo onda kada ih trebaju “kravataši” i političari. Umrle nakon 1992 i one koji su počinili suicid, ne spominje nitko. Jer im još ne trebamo. U Hrvatskoj ih nose, većinom, političari, ratni profiteri, i veleizdajnici. U Saboru. U drugim zemljama su navedeni po zatvorima, a ovi su u vrhu državnog vodstva.

Hrvatska vlada, je nagradila hrvatske Bojovnike, sa tri hitca u zrak, od 1992 do danas, nas nekih 100.000. Ponegdje su i preskočili, radi uštede, ili nečega drugoga. Ako crkne pas od hladnoće, u Zagrebu ili se dogodi nešto slično, kamere nacionalnih televizija su uprte u taj događaj. A kada Dragovoljac umre ili se ubije, to isprate samo pojedinac, rodbina i djeca. Ako ih ima.

Hrvatska vlada, nije reagirala nikada na smrti Dragovoljaca i Branitelja: Od ukupnog broja stanovnika Hrvatske koji iznosi 4.500.000, 2,22% iznosi, 100.000 osoba. Dakle ukupan broj umrlih Dragovoljaca i Branitelja od 1992-2017 je bio taj. Povećavat će se nadalje. No danas je priča sasvim drugčija. Ima nas preko 100.000 i 6.790 koji su počinili suicid. Dakle brojka je za 3.290 veća nego ranije. 3.500 je počinilo suicid vatrenim oružjem, a 3.290 sa svim mogućim drugim oružjima. Ako bi se ova brojka primjenila na broj stanovnika USA, tada bi se matematika primjenila na 320.000.000 stanovnika, a 2,22% na ukupan broj stanovnika iznosi 7.104.000. Za ovako veliku brojku mrtvih Dragovoljaca i Branitelja, bi u USA već bili puni zatvori, i to sa ministrima i ministricama, koji su godinama primali plaću a nisu odgovarali za svoja nedjela, a to je nebriga oko Dragovoljaca i Branitelja. Glavna je fora, ako te ulove kada psa izbaciš na ulicu, Policija dođe na vrata. Još malo pa za NASILNU smrt Dragovoljaca i Branitelja nitko ne će niti odgovarati. I svi. Baš svi NE PRIČAJU o ovome, jer nas sve tuče srpski specijalni rat. Jer nam svima rade o glavama, pripremaju teren za nekakav novi konvencionalni rat, koji će otvoriti nove rane Hrvatskom narodu. A dotle je “topnička paljba” ovdje prisutna, i odnosi žrtve svaki dan, i to deset Dragovoljaca dnevno.

Zaključak urednika (laika): po ovim brojevima se dade zaključiti, da NIKOGA nije bilo briga za smrti Dragovoljaca i Branitelja. Ministarstva nisu radila svoj posao. Ili pak po drugima rade, i previše.

Stric Ivan!

Jedna misao o “Tri hitca nama, a njima brda i doline!?…ide li to tako?

Komentari su zatvoreni.