HRVATSKA SVETINJA!

Na ovim slikama su posljednja počivališta istinskih HEROJA DOMOVINSKOG RATA koji su dragovoljno otišli u obranu Domovine i svi mi bili smo svjesni da se svi nećemo vratiti svojim obiteljima, na žalost ovi se nisu vratili SLAVA IM I HVALA.
Svi smo mi krenuli u obranu svoje Domovine sa starohrvatskim pozdravom “ZA DOM SPREMNI” nažalost ovdje leže najspremniji.
Danas nakon toliko godina zla koje su nam učinili osobe koje su i dalje u Hrvatskoj politici žele omalovažiti domoljubni časni pozdrav što je izdaja svih Hrvata, nazivaju to fašističkim i ustaškim pozdravom što to nije ni blizu istine niti je fašistički jer pod tim pozdravom mi nismo nikoga napadali ni istrebljivali kao nacija. A isti tako nije ni ustaški što bi ti nazovimo školovani primitivci od političara trebali znati jer tijekom drugog svjetskog rata i postojanja NDH njihov pozdrav je bio samo sličan a glasio je ZA POGLAVNIKA I DOM. Mi nismo imali poglavnika niti smo se kome klanjali a najmanje udbašima koji su se samo preobukli radi svoje osobne koristi.

Greška
This video doesn’t exist

Sve i jedna postrojba je sa ponosom u to vrijeme kada su nas razapinjali časno išla u neizvjesnost s ponosom pozdravljajući se neki na žalost opraštajući se od svojih sa pozdravom ZA DOM SPREMNI, nažalost moje mišljenje je da smo posao samo do pola obavili jer su se opet povampirene nemani javno oglasile i napadaju na sve vrijednosti Hrvatske, ako treba Hrvatsku ćemo opet obraniti u slučaju napada što je moguće sa ovakvim izdajničkim političarima pritajenim komunistima i njihovim suradnicima, toga se nimalo ne bojim i SPREMAN SAM i za to.
Prvo i prioritetno što moramo obraniti sada a najviše se napada po tome to su naši poginuli Heroji nad čijim posljednjim počivalištem stoji križ i pozdrav s kojim su na usnama poginuli, ako dozvolimo da se taj pozdrav i te oznake maknu jer smetaju četnicima u Srbiji i njihovim pristalicama u Hrvatskoj, ne samo da smo izdali Domovinu nego smo izdali našu POGINULU BRAĆU.
UKLANJANJE PLOČE KOJE SU U SPOMEN NA HRABRE HEROJE DOMOVINSKOG RATA JE IZDAJA DRŽAVE I NJIHOVE ŽRTVE AKO SU SE ONI MOGLI ŽRTVOVATI ZA DOMOVINU. DOMOVINA JE DUŽNA NJIMA DA NJIHOVA ŽRTVA BUDE DOSTOJNO OBILJEŽENA SA POZDRAVOM S KOJIM SU POGINULI
“ZA DOM SPREMNI” i vjerskim obilježjem.
Sve drugo osim te dvije oznake je omalovažavanje njihove žrtve. Ja, ti, on, ona, ono i drugi koji živimo zahvaljujući njima iskažimo im poštovanje i sačuvajmo uspomenu na njih i časni pozdrav.
Ništa nije vrijedno koliko njihova žrtva.

Izvor:SPO

ZA DOM SPREMNI!
BOG I HRVATI!