Magija ubijanja putem medija i mrzitelja Hrvata!

Suicidi Dragovoljaca i Branitelja koji se događaju dan danas nisu spriječeni a niti pokušani biti spriječeni, tako da se negativni trend nastavlja. Postavlja se pitanje, da li moderni TV programi, mogu doprinijeti, i da li donose dobra Hrvatu koji se nalazi u nekakvom duhovnom stanju koji ne odgovara trenutnom profilu čovjeka. Nadalje. Sve što se događalo u Hrvatskoj je produkt specijalnog rata. Ovo pišem i govorim javno a iznio sam i u knjizi da ga vodi srpska tajna policija, na prostorima rep. Hrvatske.

Filovanje lijekovima za suzbijanje nervnih poremećaja, mogu u određenom trenutku, doći do razine, kada se aktiviraju receptori, uz pomoć npr. TV programa, te se mogu pokrenuti određene reakcije. Objašnjenje postoji:

-kada popijemo lijekove, receptori prihvate taj lijek i osjećamo njegovo djelovanje. Jednako je kao i sa aktiviranjem, receptora putem podražaja, koji dolaze sa TV programa. Ne bitno je kojeg. Pozadina i nijanse su uvijek jednake. Svaki promiđžbeni program je baziran na subliminarnim porukama, dakle sa porukama, koje potiču kupovinu, proizvoda i njihovu potrošnju. Dobri rezultati potrošačkog društva koje nanose štetu ne samo Dragovoljcima i Braniteljima, već i malim ljudima, koji nisu imali veze sa ratom. No pošto je tema domoljublje i sudjelovanje u ratu, i 1991 godina bitna zadržavamo se i dalje na toj krvavoj godini za Hrvatsku.

Od UDBA, KOS, SDS, POA, SOA, VSOA i drugih “radnih organizacija” pitam, se ima li pomisli na djelovanje za Hrvatsku. Pitanje bi ostalo, kako pisci pišu “u zraku”, da nije pitanje skupa sa ovim “radnim organizacijama” palo u blato. Jer su svojim ponašanjem diletanstkim svrstali u redove onih koji rade protu hrvatskoga naroda. Npr. dolazak Zvonka Bušića, u Zagreb je trebao biti zaštićen od SOA, prije bih rekao da su radili kontra njega, ili su im Ray Bun naočale spale na nos pa nisu dobro vidjeli. Sam pregled preko medija, dočeka Zvonka Bušića je utoliko sumnjiv jer je čovjek toliko bio potrešen viđenim u Hrvatskoj, odnosno kratkog pogleda. Dakle na ruku medijima su išle, njegovo duhovno stanje, patnja u zatvoru, odvojenost od supruge, i na koncu Domovine. Josip Buljević koji je tada bio direktor SOA, kao i prethodnik Tomislav Karamarko su po meni najviše odgovorni za smrt Zvonka Bušića, jer su svojim fantazijama da nešto rade, i da su ustrojili, nanijeli najviše štete, nama Domoljubima i Braniteljima. Jednostavno su ga OSTAVILI. Npr. kao i Tomislav Orešković premijer, koji nam soli pamet da se bez “Faculty” ne može ništa.

Pa grtalica za čišćenje snijega u Canadi, koju je vozio Bošnjak, je očit primjer, ako se što hoće da se može i učiniti. kao npr. taj Bošnjak. Zli nanosi HDZ, SDP, HNS, i drugih komunističkih, pljačkaških stranaka, kao i “radnih organizacija, koji ne vide dalje od samopromiđžbe i tuđih novaca u svom đžepu te kako će ga spasiti u slučaju promjena u korijenu u rep. Hrvatske. dakle pionira ima i previše u Hrvatskoj, a komunističke navike: pljačke, krađe, prijetnje, skrivanje istine procesuiranje Hrvata u zatvore, na robije, zbog Domoljublja i učesništva u Domovinskom ratu. Jer ako SOA može ulaziti u živote naše, putem raspitivanja o nama, zašto npr. ako im je bilo stalo do života Zvonka Bušića, nisu postavili nekoga da prati i pazi čovjeka, koji je toliko dao za otvaranje očiju Hrvatima? Biblija kaže: Ne znanje nije opravdanje. Jer ako uđeš kod nekoga, moraš biti pristojan i pažljiv, tako da se ne povrijedi osoba. Gotovo sam siguran da je tim putem Zvonko Bušić i osjećao prijetnje i to svim čulima, koje su ga na kraju i dotukle.

Prijetnje koje su odrađene se na kraju provjeravaju, ali se ne veseli njima jer se lako mogu pročitati osobe koji imaju tu domenu u sebi, u svom oku, umu, psihi i duhu.