f81ac5485f95a2e06816fd100806f84e

Gradonačelnik, dogradonačelnik i župan savonskih gradova, su u gradskom poglavarstvu već dugi niz godina. Možemo biti “ponosni” na njih jer su od grada, napravili parkirališe (parking) 3 kune sat. A ako ne platiš na vrijeme u nekakvih deset minuta, tada Vam dolazi kazna od 50 kuna.

Dakle značajan skok za privredu gradića. Uposlenih ima more jedno. Uglavnom AUTOMATI. Ne prigovaraju za plaće. Kruha ne trebaju. A ni vode. Ne traže niti podmazivanje. A da tragedija bude veća, sva tri su toliko ponosni na svoje (ne) djelo, da ih prolazu možete vidjeti kako spuštaju glave. Da bi se skrili u svezi toga im je potreban službeni auto. Crni naravno, jer daje dojam tajnovitosti, i važnosti. “Mafijoze”… 3 kune sat.

Preko 100.000 Branitelja je umrlo, i Dragovoljaca. Tipovi gradonačelnika dogradonačelinka i župana, kao što su oni, se nikada nisu pitali što su oni još učinili za Dragovoljce i Branitelje u Vukovarsko-Srijemskoj Županiji, kao i u njihovom prebivalištu. Pravilo je primjenjivo na sve gradove. Ako ne za nas, onda za građane, sirotinju i male ljude. Od suicida do smrti Branitelja, kao i samoubilačkih akcija imamo čitav niz događaja, no on je tu kao zid. Pa i zašto bi on reagirao. Kada su se predali svojoj plaći, i pogodnostima takvoga života. Vjerovatno će kazati kako je prenaporno biti gradonačelnik grada, i da se brzo zaboravi, civilna praksa i znanje.

Tko pita uopće za Branitelje i Dragovoljce. Tko ih zapošljava? Onda možemo postaviti tezu i ovako. Što je HVIDRA učinila za Branitelje i Dragovoljce? Ništa. Tako rade, gradonačelnik, dogradonačelnik i župani slavonskih gradića. O humanizmu niti traga. Zaposlili su električne aparate. Dugoročno se isplate. Na godinu će zaposliti, nekakve kućanske aparate. Uskoro će zaposliti i miksere za spravljanje tijesta i mućkanje kokošjih jaja, te prikazat kao svoj uspjeh.

Ako je tako, trebali bi ići na ocjenu sposobnosti jer alzheimer i amnezija je vrlo neobičan poremećaj. Skupa sa dogradonačelnikom. Jer na koncu nisu ONI stvarali Hrvatsku već, i nije dovoljno kazati SVAKA ČAST, kao što on govori. Brzo je zaboravio tko su Dragovoljci bili i da ovo nije Hrvatska za koju se nije ginulo. Župan, uđe na vrata, ali kada izađe, ne zna zatvoriti. Školovan čovjek. Dođeš sa obećanjima na vlast i onda sve zaboraviš a one koji su te izabrali posjećuješ na kavama, i tapšeš po ramenima, ili njega potapšu, da bi mu bilo ugodno i manja griža savjesti. Parking je investicija života.

Mi će mo i dalje plaćati parkinge, (nova radna mjesta), po 3 kune sat vremena, i kazne od 50 kuna.

Ljepota življenja u malim gradovima, na gradonačelnik-dogradonačelnik-župan way! Ako ne platiš 3 kunice, imaš kaznu 50 kuna…divno. Predivno!

 

 

Radna mjesta na: gradonačelnik-dogradonačelnik-župan way!

3 misli o “Radna mjesta na: gradonačelnik-dogradonačelnik-župan way!

 1. JOŠ O SMRTI GENERALA LUBURIĆ – HRVATSKA DRŽABA, br. 174 srpanj 1969., (drugi (2) dio)

  http://otporas.com/jos-o-smrti-gene…1969-drugi-2-dio/

  Nikad prije viđena slika generalova ubojice Ilije Stanića
  -http://otporas.com/1966-2/

  http://otporas.com/jos-o-smrti-gene…1969-drugi-2-dio/

  RUS LEON TROTSKY I HRVAT MAKS LUBURIĆ – Hrvatsko …
  https://hrvatskoobrambenostivo.com › Hrvatska

  Saznajte više: Maks Luburić, Hrvat katolik ili srbin pravoslavac – Stranica 3 http://slobodni.net/t112192-3/#ixzz4VIiJAKK3

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.