Slijep i dvoličan su jednakog pogleda na život!

Slijep i dvoličan su jednakog pogleda na život. Prvi se pravi kako ne vidi, i zato se zove slijep. Oni koji doista ne vide su ljudi koji imaju bolja čula već običan čovjek. Dvoličan gleda svoj interes, i zatire svako poimanje o svojoj okolini, te gazi sve oko sebe. Novo suđenje Tomislavu Merčepu je dokaz kako progon Dragovoljaca, Branitelja i Heroja se dalje nastavlja i ide žestokim tokom prema samo jednom cilju. Njihov cilj je pokazati na velikim mačorima, tigrovima iz Domovinskog rata, kako mogu sve. Jer ako njih procesuiraju, onda će sam taj primjer biti za sve, one manje koji su dali također bolan ali manji doprinos. No kada se sve zbroji, onda je to upravo taj napor, koji se daje svima na uvid, i koji ima cilj koji sam naveo.

Strpljenja imamo, no dokle? Polako se puni gajba sa bocama mineralne vode. Krpica se skuplja, a upaljač je već tu. Strpljivi su i ustrajni oni velikog duha, jaki i neslomljivi. Trebat će vremena da se to obistini, da je progon prestao. Jer dok naši Heroji završavaju u zatvoru i na sudovima, zbog Domovinskog rata, a pritom se zaboravljaju, masakri na Ovčari, Škabrnji, progoni u Vukovaru, logori smrti u Srbiji, ubijanje logoraša, djece, staraca, žena, silovanje muškaraca i žena, i djece. Zašto se zaboravljaju oni koji su dali najviše? Zašto se zaboravljaju oni koji su imali petlju stati za narod kojeg su htjeli poklati?

Sada nam dolazi i Ceca Ražnjatović u Zagreb. Mislim da je sistem jednak kao i na Markovu trgu. Pokazati da su nas slomili. Nadalje. Dobio sam dopis Ministarstva branitelja, u kojem piše da je umrlo 42.758 Branitelja. Odgovorno tvrdim kako ne širim paniku, ali broj je daleko veći nego se prikazuje. Svaki dan umiru Branitelji, i da je sve u redu u Hrvatskoj, ne bi u Ministarstvu bili Ministri poput, Matića, Glavaševića, Nađ. Ne bi na pregovore, trčali nekakvi Klemmovi, te se rukovali sa najgorim četnicima, čije su ruke krvave još. U sjećanju. To je četnički ponos. Pitam Klemma, jel oprao ruke? Ako odgovori, znat ćemo sve što nas je interesiralo, i to će davati odgovor na svačije pitanje.

Ljutina, bijes, ogorčenje je u nama, no ne pokazujemo. Moja isprika, ako vam pregori monitor, zbog kratkog spoja, koji je izazvala nepravda, i potraga za pravicom, u Hrvata. Nije nam samo potreban Matija Gubec…potreban je i Jure, i Maks, i Zvonko, i Bruno. Potrebni su i Petar i Ivan. Svi su potrebni, jer ovo nije za durati. Izdaje posvuda, muka nama malim ljudima. A najgori su ovi kojima su očevi imali krimene a danas su u vrhu političkom, i rade za komunistički pokret, i to kao dvolične muhe. Od Karamarkove lustracije, ama baš ništa, jer bi morao lustrirati svoje pok. prijatelja Malnara, i one druge UDBA-še, koji su ga naučili zanatu. Hanžeković se obratio Kristu…ovo mi je najsumnjivije do sada, što sam ikada čuo, no to ostavljam Kaptolu, jer ionako kako su pokazali do sada, kada Branitelji traže par riječi utjehe, ništa od toga, kao i kada se Branitelji sahranjuju bez cipela, ma kakav bio, trebali su dati makar iznošene. Premijer Karamarko na slici, je isti onaj koji je organizirao, progon i uhićenje gen. Ante Gotovine. Ovaj gore u politici, a Heroj u ribi. Umjesto da je na učilištu i da predaje, kao i uostalom i svi drugi preživjeli…Ovi Heroji u videu su ginuli za Hrvatsku, bez četnika, i ratnih zločnaca Srba, a političari u Saboru, kriminalne prošlosti, navode na smrt, Dragovoljce i Branitelje, da bi bolje zaradili.

Greška
This video doesn’t exist

Teče voda, ka Beogradu. Ali su i fleke, nekakve na njoj. Osjećati bijes zbog ovoga, je u najmanju ruku, sitnica. Svaki izlazak van u zemlje, sa kojima “Vlada” ima bilatelarne odnose, je nošenje kofera sa novcem u strane banke.

Zato Dragovoljci umiru i čine suicide…umiremo, od bolesti, koja se zove: prodaja nas samih! No čini se kako nisu ništa od očeva naučili, te su pojedini, bili kao i očevi manekeni, koji su na prvu prijevaru, zgrabili vreće sa novcima i pohranili u strane banke, a nama sirotinji prodaju finoću i poštenje. Ćudoređe na nivou lokalnog papka, i budaletine. Ne valja generalizirati, no čini se kako uživamo da u Saboru imamo samo par Domoljuba, i da ih more  i proganjaju isti oni koji ih tapšu po ramenima. Sram, strah, sramota, i izdaja ogromnih razmjera.

Na koncu vidi se tko je osnovao SOA… tko je bio dao nalog, da se napravi. Bio je to Perković, htjeli mi to ili ne priznati. Diletanti, kao i uvijek se lijepe tamo gdje im nije bilo mjesto, a to je prikrivanje zločina, kao i progon Dragovoljaca, i zaštita visokih interesa, kao što su krađa, pljačka, te njihove familije.

Izvor: Mućka svjetskih razmjera

Jedna misao o “Slijep i dvoličan su jednakog pogleda na život!

Komentari su zatvoreni.