Specijalni rat protiv Vukovara, i Heroja Domovinskog rata!

 

Psihološki rat!

Što radi naša Policija? Je li u konačnici ona hrvatska Policija? Sjetiti se mogu jedino opsežne akcije u Vinkovcima i Vukovaru, kada je uhićeno 16 dilera, od kojih je jedan imao oko 50 godina. Za ovu akciju koju su sproveli sve pohvale im mogu uputiti, jer su time dokazali da ipak razmišljaju dobro i dalekosežno, jer su time spriječili raspačavanje zla koje dolazi sa srpske strane. Nadalje…ipak ovi svi uhićeni su male ribe, spram “Predatora” koji obrću lovu, i to ogromne svote.

Klikni link:

Predatori!

Sva droga koja dolazi u Hrvatsku dolazi preko Srbije iz Turske, Bugarske. Distributeri su uglavnom Srbi, koji patološki mrze život, mladost, te time ubijaju kako svojom djelatnošću svoju mladost, tako i mladost mladeži koja im bezuvjetno vjeruje. U Hrvatskoj tu istu drogu raspačavaju, Hrvati koji su pali pod patronatom, srpskih cajki, srpskih pjevača i drugih estradnih umjetnika, raspiruju Specijalni rat protiv Hrvata.

Svaki specijalni rat počinje ovako, sa tihom okupacijom misli, i djela za koje hinimo da su naša. No pravo pitanje je, tko je zapravo dao impuls, i pokretač svega toga. Čuvajte se juda i izdajica, jer oni rade, za novac. Oni otrovniji rade besplatno jer ih njihova patološka, nit vodilja, usmjerava, i hrabri u nakani dokazivanja, svojoj okolini i onima koji ih predvode. Oprez! Potrebno je otvoriti oči. Nije potrebno biti paranoičan, no ipak, ako osjetite nekakvu nelagodu po ovim pitanjima, pripazite, jer je moguće osjetiti sve nuspojave specijalnog rata, koji se obija o glavu, pamet, razum, dušu, psihu. Najgore je to, kada susjed poklekne pod udarcima spec. rata, više strada onaj koji pomogne.

Ponavljam. Nitko nije imun na njegovo razorno djelovanje, pa ipak ako i netko padne, potrebno je ustati sam ili uz nečiju pomoć. Ako je potrebita pomoć, dobro pazite kome će te podariti svoje povjerenje.

Greška
This video doesn’t exist

Zbog čega je tako u Hrvatskoj? Zbog toga jer u hrvatskoj Policiji, ima toliko četnika, a po nekakvim informacijama, ima ih 100.000 aboliranih koji uredno primaju mirovine, i to braniteljske. Tko je ovo zakuhao? Tuđman? Mesić? Josipović? Kolinda Grabar Kitarović? Pa evo kazat ću svoje mišljenje:

Svi oni su kumovali i kuhali svemu, ovome danas.

Sa ovog mjesta šaljem pozdrave mojoj živoj braći i sestrama, pokojnim bojovnicima Vukovara, poginulima i ubijenima te svima iz cijele Hrvatske. Ako nas je do sada otišlo prijekim ili pravim putem nakon rata preko 100.000, i ako smo već došli do kraja našeg puta, onda pomislite samo još jednom što ste ostavili djeci našoj, djeci vaših susjeda, svim Hrvatima i Hrvaticama, a što ste dobili natrag. Ne zaboravite nikada, što smo stvarali krvlju, i tko su oni koji su nam krojili sudbinu.

Jedna misao o “Specijalni rat protiv Vukovara, i Heroja Domovinskog rata!

Komentari su zatvoreni.