Slučaj Stanković- priča dobija završnicu!

Hrvatsko obrambeno štivo

Raspašoj u Vinkovačkoj Policiji!

Priči se nazire konačan epilog. Ksenija Stanković, supruga Jure Stankovića Policajca, je se susrela sa Predsjednicom K. G. Kitarović  u Vukovaru te se je dogovorila kako će sudski predmet uputiti na višu instancu, te je moguće riješavanje spora u korist Policajca Jure Stankovioća i oštećenika, dakle, njegovih sinova.

17.10.2010

-Normalna subotnja večer u Vinkovcima!

Andrija Stanković i Mihovil,dva brata su izašli van! Slavili su rođendan, sa 25-30 ljudi,i u kasnim satima su manje više otišli u grad. Andrija je među zadnjima došao u grad zato što je bio pod utjecajem alkohola! U međuvremenu dok on nije došao, Mihovil Stanković(17 god)i jedan maloljetnik M.M(17 god), su se na parkiralištu Keruma potukli zbog djevojke uz glasno navijanje 50-60 osoba! U jednom trenutku su došla dva vozila interventne Policije, i tek nakon par minuta vozilo ophodnje. Okupljena masa se razbježala. Policajci su uhvatili dvojicu trojicu od toga jednoga koji…

View original post još 934 riječi

4 misli o “Slučaj Stanković- priča dobija završnicu!

 1. Predsjednica RH LIEPA NA PLAVKA! Poglavnik se u svojem grobu na Markovu Trgu veseli da mu je iz njegove borbe za Hrvatsku Državu PILEPA PLAVKA predsjednica iste Hrvatske Države od osam (8) slova, samo što je on bio Poglavnik DUPLO VEĆE HRVATSKE.

  Nije ni ona toliko “svetica” koliko ju neki žele prikazati. Sjetimo se koliko je mrtvih i živih Hrvatica i Hrvata uvrijedila svojim izjavama o Jasenocvu, o ZA DOM SPREMNI, o onima koji su svoje živote dali za Hrvatsku prije nego se je ona rodila, i sjetimo se kako je ona izjavila da je “antifašistkinja” a da pr tome nije htjela reći da su upravo ti jugoslavenski i hrvtskih antifašisti pobili Hrvatica i Rvata više nego svi Srbi. Osim toga ona uvijek brblja da je današnja RH neovisna a ne NEZAVISNA.

  Može li mi netko pojasniti razliku između Plenkovićeve riječi “NEOVISNE DRŽAVE HRVATSKE” i Poglavnikove tiječi “NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE”. Molim bilo kakav odgovor. Dosta mi je tog LICEMJERA! preko šest deseljeća sam u hrvatskoj političkoj emigraciji u kojoj sam uvijek, na svakom jestu RODOLJUBNO HRVATSKI DJELOVAO, kroz duđe zatvore svjedočio za našu najljepšu zemlju na svijetu Hrvatsku, a danas mi novi hrvatski naraštaj zamjeri ako kažem da sam hrvatski “RODOLJUB”, odmah me linčuju da ne znam hrvatski jezik jer sam davno otišao iz Hrvatske, da se ne kaže “rodoljub” nego “DOMOLJUB”, da se ne kaže “putnica” nego “PUTOVNICA”, da se ne kaže “otporaš” nego “ODPORAŠ”, da se na kaže “oslobodilački” nego “OSLOBODITELJSKI” itd, itd.

  Zar ćemo još i danas, kada se slavi 25 godišnjica slavlja ponovno OBNOVE Hrvatske Državi (JER PRAVA JE BILA 10 TRAVNJA 1941. i nije ju trebalo stvarati nego samo OBNOVITI, koja se je i OBNOVILA 50 godina kasnije, dakle 1991.

  Molim zainteresirane da mi pomognu i upoznaju s pravom riječi. Priloženi link može nekima mnogo a nekima ama baš ništa značiti. Hvala!

  IMALI SMO SAMO JEDNOG SAVEZNIKA – HRVATSKO ISELJENIŠTVO, piše dr. Marin Sopta.
  http://otporas.com/imali-smo-samo-j…e-dr-marin-sopta/

  JA SAM HRVATSKI EMIGRANTSKI “RODOLJUD” današnji “DOMOLJUD”
  http://otporas.com/jas-sam-hrvatski…rantski-rodoljub/

  Ako se Plenkovića, kako pisac ovog članka kaže, onda je to Plenkovića pogriješka. Zašto? Zato što jadnik ni sam ne znak koga bi najprije zadovoljio. Ja dam sam na njegovu mjestu, povratio bih mnoge zabranjene i izbačene riječi i stavri iz doba NZH, pa neka se naši ljevičari, desničari, jugonostalgičari ljute do mile volje. On je, Plenković, jutros čestitao na 15 godišnjici “neovisne” hrvatske države, umjesto da je rekao: ČESTITAM NA PONOVNOJ OBNOVI I “NEZAVISNOSTI” HRVATSKE DRŽAVE. On to nije rekao, jer se je bojao izjasniti da je za Nezavisnu Državu Hrvatsku, pa je jadnik, da sebe i svoje kritičare zadovolji, rekao “neovisne”, a da šlušateljima nije ni razjasnio razliku između te dvije riječi: “neovisna” i “NEZAVISNA”.

  Prvi predsjdnik RH dr. Franjo Tuđman se nije ustručavao, i to još u ratno doba, povratiti staru hrvatsku novčenicu KUNA, dok se svi oni poslije njega boje i njegovo ime spomenuti, ali se ne boje izbaciti iz Hrvatskog Sabora riječ DRŽAVNI i , da paradoks bude još veći, bje se izgovarati i poZDravljati s najstarijim hrvatski borbenim pokličem: ZA DOM SPREMNI!

  Eto, u tom društvu i u tome kolu (ili vrtlogu( se nalazi naš ministar Plenković. Sve u sveme, ako ovaj kometar dospije do njega i dođe mu u ruke, neka dobro zna da sam za njega i da ću opet za njega glasovati, jer nemamo boljega, pa NEKA TEGLI. Mile Boban, Otporaš.

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.