Tito vrati se, i dovrši klanje Ustaša i njihove djece!

Draga Predsjednice K.G.Kitarović…ovo uznemiruje sve duhove ratnika. A ponajviše žrtve Vukovara i Hrvatske. Molim Vas da reagirate na ove stvari i istupe jer imamo djecu u školama, i nije lako gledati Vas na prijemima, a djeca nam žive u strahu.
Sociopat Domagoj Martinčić, student filozofskog fakulteta u Zagrebu, je mladić o kojem treba povesti skrb, jer ovakvi kao on koji najavljuju ubojstva, imaju i najveće kapacitete, za počinjenje zločina. Ako ne danas, i sutra, onda već u budućnosti. Oslobađanje stresa, kako navodi klanjem djece, nije ništa novoga, u četnički nastrojenoj mladeži. Kakva mu je tek obitelj ako on kao izdanak iz loze svojih roditelja, ima ovakve istupe? Ima i kolegu, ročnika, sa istim stavom. Makar odjevnim, no nije im za vjerovati.

Ni na ovo niste reagirali jer imate generale, koje ne zanima ništa drugo do osobnog probitka. Imate one koji ne znaju tko im glavu nosi a prate, nas sa TRAUMAMA iz rata. Važno je imati blistav osmijeh, kada uzvanici dođu.

Link:

Ročnik sa šajkačom

Pravo pitanje je kako to profesori, podnose na fakultetu? Ima li takav mladić išta u životu, osim analiziranja po Vukovaru i sjećanja na Vukovar, vriskova djece koja su poklana. Domagoj je vjerojatno odgojno promašen mladić, možda čak i zlostavljan. Naučio se pretvarati. Ali čak moguće da je sposoban za ovo što je rekao. Ako bi radio i to bez trunke žaljenja, nije ništa bolji od onih koji su klali u Vukovaru. U njegovim očima je samo hladnoća, nema iskrenosti u osmjehu. Ako ga se ne bude na vrijeme zaustavilo moguće je svašta. Dijagnoza mu je zagantirana, a zove se ČETNIK! Je li ijedan četnik normalan? Nisu nikada niti bili. Inače je u Hrvatskoj sve u redu. Sve je cvalo, 1991, od krvi, a kako se čini, neki bi cvatnju poticali iznova.

Tekst je upućen na ured K.G.Kitarović: ured@predsjednica.hr


3 misli o “Tito vrati se, i dovrši klanje Ustaša i njihove djece!

 1. Molim zainteresirane da mi pomognu i upoznaju s pravom riječi. Priloženi link može nekima mnogo a nekima ama baš ništa značiti. Hvala!
  IMALI SMO SAMO JEDNOG SAVEZNIKA – HRVATSKO ISELJENIŠTVO, piše dr. Marin Sopta.
  http://otporas.com/imali-smo-samo-j…e-dr-marin-sopta/

  JA SAM HRVATSKI EMIGRANTSKI “RODOLJUD” današnji “DOMOLJUD”
  http://otporas.com/jas-sam-hrvatski…rantski-rodoljub/

  Kod antifašista jugoslavenskih boja i tendencija ona – NAŠA LIEPA PLAVKLA – gubi, ali kod državotvornih Hrvata ona je LIEPA PLAVKA I NASLJEDNICA POGLAVNIKOVE HRVATSKE, SAMO DUPLO MANJA.
  http://otporas.com/jos-o-smrti-gene…1969-sedmi-7-dio/

  Sviđa mi se

 2. Velika greska je napravljena pocetkom rata.
  Prvo je trebalo rijesiti sve clanove i glasace partije pa tek onda oslobadati drzavu.
  Da smo tako postupili danas nebi imali ovakav smrad u drzavi .
  Ako se ponovo krene sad znate sta vam je ciniti.

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.