Zašto se političari sjete/ne sjete Vukovara!?

Blaženi Alojzije Stepinac, svetac i čovjek koji propatio pod komunističkim režimom te bio od komunističkih zvijeri otrovan i ubijen, je skupa sa Schindlerom Herojem koji je spašavao Židove kao i Stepinac svrstan u najveće  i najplemenitije ljude.

No što je sa političarima?

U Vukovaru ima 500 obitelji koje gladuju, a nitko od velikih se nije javio već se pomoć, već se pomoć organizira preko malih ljudi, koji ponekad nemaju ni za svoj kruh. Tako je bilo i sa pomoći za Baranju i branitelja koji se je sahranio bez cipela. Bitno je da oni imaju odijela Pierre Cardin, Dolce and Gabbana, i kravate Croata. Hrvatski proizvod povijesni na vratovima lopova i kriminalaca…u najmanju ruku bi trebali zabraniti četnicima da ih nose tako bi bili upozoreni i u našoj Domovini da ovo što kane raditi i rade ne vodi dobrome. Inače se srpski ponižavaju kunama hrvatskim, i imaju pune košarice, dok Branitelje sahranjuju bez cipela.

Greška
This video doesn’t exist

Da baš u politici prednjačimo i među uljuđenim EU zemljama, svjedoče podaci o trošku rada jednog Hrvatskog saborskog zastupnika. Prednjačimo i u bešćutnosti. Dok drugi umiru…Naime, trošak rada jednog zastupnika dijeli četiri puta manje ljudi nego npr. u bogatoj Njemačkoj, a prema omjeru broja zastupnika u parlamentu po glavi stanovnika, Hrvatska se svrstala uz bok najbogatijim europskim državama kao sto su Finska, Švedska i Norveška.

Na jednog hrvatskog zastupnika dolazi 29 tisuća stanovnika, dok u Njemačkoj jedan zastupnik pokriva 121 tisuću stanovnika. Uz to, profil političara, je najmrži u svijetu, kao da su sa vragom tikve sadili, a u Hrvatskoj pogotovo. Ratni zločinci su u Saboru, kriminalci, ratni profiteri. Razmislite, kamo vodite ovu zemlju već 26 godina. Kraj bi mogao biti, u vidu pripremljene izjave, a kazana bi bila od komunističkog političkog poltrona, u rečenici: “Državni udar”u Državi. Uplašio se je za sebe i svoga tatu, jer su oba dan danas pioniri. To sve govori, tko kako i kamo pripreme idu. Naime manipulacije su velike i u igri su velike pare, naravno za njih/odabrane. Za sirotinju nikada nije bilo mjesta.

 

Jedna misao o “Zašto se političari sjete/ne sjete Vukovara!?

 1. Molim zainteresirane da mi pomognu i upoznaju s pravom riječi. Priloženi link može nekima mnogo a nekima ama baš ništa značiti. Hvala!
  IMALI SMO SAMO JEDNOG SAVEZNIKA – HRVATSKO ISELJENIŠTVO, piše dr. Marin Sopta.
  http://otporas.com/imali-smo-samo-j…e-dr-marin-sopta/

  JA SAM HRVATSKI EMIGRANTSKI “RODOLJUD” današnji “DOMOLJUD”
  http://otporas.com/jas-sam-hrvatski…rantski-rodoljub/

  Kod antifašista jugoslavenskih boja i tendencija ona – NAŠA LIEPA PLAVKLA – gubi, ali kod državotvornih Hrvata ona je LIEPA PLAVKA I NASLJEDNICA POGLAVNIKOVE HRVATSKE, SAMO DUPLO MANJA.
  http://otporas.com/jos-o-smrti-gene…1969-sedmi-7-dio/

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.