Kronologija užasa, ili istina u par rečenica!

užas

Kako današnja mladež reagira, sve mi se čini da im odgoj dolazi iz doma, i da ih potiču na fakultetima, i školama. Pišu ljudi: Treba regirati! No kako? Previše tableta, alkohola, briga u obitelji, previše kladionice, kredita.

Jedno ću Vam kazati: Naime, sutra sve ovo oko čega se brinemo ne ćemo imati, jer će mo izgubiti sve što smo imali, a to je sloboda, za koju se ginulo. Ako nam se djeci u prenesenom značenju prijeti, zbog nas koji smo bili u ratu i borili se, onda je jedino pitanje, zašto nas zovu Ustašama!? No dobro. Jesmo li Ustaše? Pa hvala na komplimentu, jer Ustaša koljač nije bio, nikada, već je branio svoj dom. Previše Juda oko nas, izdajica, koji pare mlate o našim šljivicima, svinjokoljama, o našim ravnicama, žitu i poljima suncokreta.

Te iste Jude bi mogli malo smanjiti pritisak, jer je i njihovo dupe bilo u opasnosti, no neka ne diraju novac, i neka ne kradu, a da ovo prvo ne stavljaju kao preduvjet, za svoje apetite, koji su svaki dan sve veći.

Greška
This video doesn’t exist

Sve mi je sumnjivije i sumnjivije. A evo razlog moje sumnjičavosti:

Hanžeković krenuo u crkvu, skupa sa tajnim masonskim budućim velikanima, pripravnicima. Prvo odere sirotinju ovrhama da nam se svima zavrt u glavi a onda udari tamo gdje smo najosjetljiviji, a to je u Boga. Nije Bog slijep, ali mi se čini, da demostracija njegove (Hanžekovićeve moći, i umijeća glume) će kratko trajati…mislim da mu je vjera brzo splasnula, vjerovatno, za nekih par sekundi.

Čini se da za nas sirotinju nema mjesta u crkvama, pa biramo dane kada ima manje ljudi, ili kada nema mise, jer su prvim redovima samo oni, tzv. krema društva, kako je to i najavljivano. Kriminalci, lopovi, tajkuni, ratni profiteri. Jedan vinkovački kriminalac koji je u vrijeme najljućeg rata, švercao akumulatore iz Bosne u Srbiju, kada mu je srpski kriminalac zatajio novac koji je trebao dobiti, je sjeo u auto i otišao tamo po svoje. Naravno kontaktirao je srpsku mafiju. Na vratima je ćelavac, Arkanovac, pokucao i pitao Srbina: Hoćeš da te ukiselim sada ili za pet sekundi poslije!? Pare na sunce! Taj vinkovčan, je danas ugledni ugostitelj a mislim da mu je droga mrska prije rata bila za šverc i uvoz. A znam i zašto. Vjerovatno nije bilo mjesta u postrojbi, jer su Arkanovci to odavno započeli, da potruju časnu mladež, i pripreme teren za agresiju na Hrvatsku, i to slabljenjem nas koji smo trebali uzeti pušku u ruke. Dakle njegova je priča sljedeća: Isus je bio razapet sa lopovom, i to mu DAJE opravdanje za krađu, šverc, kriminal, i ubojstva. Vjerovatno ponukani time su se mnogi odali ovom zanatu, i postali to što jesu. Tko laže taj i krade. A lopov krade, a razapet je za kaznu, te su mnogi krivo protumačili, njegovu smrt. Možda mu se je omaklo, tko će to znat?

Dokle tolerirati krađe lopove i kriminalce? Za koju godinu ne će se imati što više niti krasti, prodati, niti preprodati.

 

Jedna misao o “Kronologija užasa, ili istina u par rečenica!

Komentari su zatvoreni.