Mislav Parađžik je bio ubijen!

Mislav Paradžik, sin pokojnog hrvatskog političara i borca za hrvatsku samostalnost Ante Paradžika je, kako neslužbeno doznajemo, tragično skončao život počinivši samoubojstvo na sam dan Božića. Navodno je Mislav Paradžik sebi oduzeo život skokom kroz prozor zgrade u kojoj je živio, u pet sati ujutro. Čini se da je ovo najsumnjivije ubojstvo/samoubojstvo, jer se dokazalo godinama kasnije da Branitelji i Dragovoljci umiru, i čine suicide, stoga nije neumjesno skužiti i zapisati, da je bio prisiljen ili ubijen. Žele nam pokazati kako nitko nije nedodirljiv.

Greška
This video doesn’t exist

Pritisnut je bio od UDBA Zagreb, i pri tome je izvršio suicid, kako mediji govore. No činjenica je da nije pored završenog fakulteta, pronaći odgovarajući posao, jer mu je život bio “stigmatiziran”, (po komunističkim gledištima, i stajalištima), zbog oca pravaša,i borca za slobodnu Hrvatsku. Fotografije koje se mogu pronaći na google, jasno ukazuju, na napaćeno lice, i pritisnuto brigama, i negativnim pojavama u društvu a ništa nije mogao počiniti za boljitak, svoje obitelji.

Pritisci od strane zagrebačke Policije i UDBA, te stalno uhođenje tajnih prosrpskih službi, i srpske tajne policije, koja danas kraljuje Hrvatskom je samo dokaz da nešto u Hrvatskoj nije u redu. Nakon toliko aboliranih četnika u Hrvatskoj i četnika u Policiji, zbilja bi rijetko tko ostao nedirnut, a pogotovo mladić kojem je otac bio pravaški čelnik. Nije nezamjetljivo da mladi pokušavaju suicide činiti, no prave razloge, nitko nije istražio, pa je to prepušteno laicima, i liječnicama/ima da to istražuju i da donose sudove i zaključke nakon dugogodišnjeg promišljanja. Ovo je bolna stvarnost, da nam mladi odlaze, školovani, a partizani ostaju po 100 godina živi i nitko im ništa ne može. Nešto poput Dorian Gray…vječno mladi.

Do sada ih je suicide počinilo 6.790, a 100.000 je umrlo. Tomo Medved nije u pravu. Brojka od 50.000 Branitelja je bila dok je “ministrirala” Ministar Branitelja J. Kosor i pomoćnik Ivica Pančić. Točno se sjećam toga naslova na medijima. Kome je u interesu skrivati istinu, ako ne UDBA-i? Razlog je taj da bi se prikazali kao stvaratelji Hrvatske, i ispisali svoju povijest. Sve samo da hrvatski sinovi nestanu, i da nasele, zavrnute opančare.

Nadam se da je sada sa svojim ocem i da mu se osmijeh vratio konačno na lice, i da je patnja koju je imao, završena. Mislav Parađžik je puno više zaslužio jer je svojim djelom, i životom, puno toga prikazao skrivenoga o načinu rada UDBA-ških službi, te kako subliminalno djeluju i ubijaju Domoljube i Branitelje, te ih pritiskaju i more do smrti ili navode na smrt.