Ne podnose nas!? Briga nas za to! Zato jer vas vidimo…

Hrvatsko Obrambeno Štivo

Smrt od prije dvije godine, jednog bojovnika, upućuje na to da je netko zaigrao nešto veliko i gnusno, te da sve ovo nema veze sa ičim, jer naši Branitelji i Dragovoljci umiru svaki dan, dižu ruku na sebe, i što je najžalosnije, nitko od institucija ne diže glas, u pravo vrijeme. Mogu kazati jedno a to je da su Ministri Branitelja definitivno zakazali, zdravstvena skrb, kao i psihosocijalna služba. Vjerovatno nemaju dovoljno novca, da bi kazali dvije tri riječi i kako bi podignuli čovjeka koji je posrnuo, ili pao. Sramota koja boli nas zdravstvene radnike, koji smo morali u mirovinu otići, a drugi su ostali bez ikakvih prava, unaprijed osuđeni na smrt. Kao da ih to i čeka tamo gdje su krenuli.

Važno da se piše, kako je Hanžeković prešao na Kršćanstvo, sutra će se obratiti na Islam, ili prekosutra postati Budista. Ovrhama utjeruje strah u kosti sirotinji, uz podsmijeh da je netko ili nešto. Svi smo ovršni dužnici, mada metak stoji samo dvije kune, daleko jeftinije nego 1991, kada je koštao marku ili dvije.

Greška
This video doesn’t exist

Važno je da se piše o Severini ili tako nekakvoj estradnoj umjetnici, ili o nekakvom postignuću, no ne piše se da je Branitelj digao ruke na sebe. Srpski lobi kod nas, je toliko zastupljen i nemilosrdan, baš kao i dileri droge i narkotika, koji se ne libe dijeliti drogu maloljetnim osobama.

Nadam se da je Kaptol zadovoljan, jer primitkom “druga Ovrhe” u svoje redove i drugih masonskih pripravnika, je crkva daleko bogatija, po pitanju ovaca/novaca. Za tetovaže se prigovara da su sotonsko djelo (šahovnica, krila, križ, glagoljica) a masonerija se podržava, jer je podeblja lemozija. Ja nemam za lemoziju. Pa se obraćam onome koji stoji pored vrata, i prosjak je…Naime jedan od takvih kao gore navedeni, otvoreno tvrdi, da su mu radnice ovčice a on pastir. Nema veze, što od tih ovčica, stotinjak ih je oboljelo, sa slomom živaca, iza sebe, rasturenim brakovima, bolesnim članovima obitelji. Nema veze što umiru kod njega. I to od mobinga, od moždanog udara, njemu ispred stola. Obitelji šute, jer se boje vlastite sjene. Zašto?…netko reče da se sa rogatima ne vrijedi bosti…bio sam to ja prije nekoliko godina. Moj kolega suborac, mi je na to kazao:

Pankeru…sa rogatima se treba bosti. Od tog dana sam okrenuo svoj život za 180 stupnjeva. Uzeo sam posve novi pravac, i pustio vjetru da me nosi. Pobacao lijekove, alkohol, i druge škodljive stvari. Doduše ne idem u crkvu, jer ima previše pionira sa pionirskim maramama. Takvi kao oni su ubijali moje prijatelje u Slavoniji, Vukovaru, Bogdanovcima, Nuštru…diljem Hrvatske.

Živjela pravna Republika Hrvatska!

Jedna misao o “Ne podnose nas!? Briga nas za to! Zato jer vas vidimo…

  1. Potpuno si u pravu samo jedno mogu dodati na tvoje riječi rogatima ne moramo mi suditi oni sami sebi sude jer ja sa njima niti želim popiti kavu zajedno ali sa sirotinjom i sa poštenim Hrvatskim narodom ću podijeliti i zadnju koru kruha.

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.