Komentar čitatelja: Crnomagijska pozadina, SPC!

11352509_138992959767092_1039642098_n1

Poštovani čitatelji, više puta sam ovdje pisao o knjizi “KATOLIČKA CRKVA, STEPINAC I PAVELIĆ”, pa ću se opet osvrnuti na nju. Tko želi, ali uistinu tko želi spoznati zlo Srpske Pravoslavne Crkve i njezine metode, zdušno mu je preporučam. Knjiga je pisana 1968.,69., 70. i 1971. godine kao radnja, koja nikada nije obranjena jer se profesori pravnog fakulteta nisu usudili zbog straha od progona istu staviti na dnevni red za obranu teze.
Začudo, jedna knjiga koja je pisana kao stručni znanstveni rad ogoljuje Srbsku naciju do njenog bitka, do srži genocidnosti samog postanka i njihove budućnosti.

Greška
This video doesn’t exist

Nemojmo se zavaravati. Srpska Pravoslavna Crkva je SOTONA i ništa drugo, a njeni svećenici anđeli pakla koji su blagoslivljali zgarišta naših crkava, klanje i ubijanje nejakih i starčadije.
Gdje god se ta “hrabra Srbska vojska” susrela preko mušice nišana s HV bilo je “beži bre idu Ustaše”.
Zaklinjem se rukom na majčinu grobu da u ovom prokletom, a tako svetom Domovinskom ratu, nisam nigdje vidio do jednog jedinog Ustašu i to staroga koji je oblačio U odoru i poneki put nas znao posjećivati na bojišnici. Eto toliko o ustašoidnosti Hrvatskog naroda.
A Srbi, zapamtite jedno. U Domovinskom ratu nije bilo Ustaša, samo domoljuba, a jao si ga vama natjerate li nas da ovaj put obučemo crno. Ne čačkajte mečku gdje ne treba, mogla bi vas ugristi.
Uzdajmo se u Krista i uz njega u naš Hrvatski narod.
Uz želju da pročitate tu knjigu, a ja sam je “progutao” u tri večeri, srdačno vas pozdravljam.
Izvor: Ivan

3 misli o “Komentar čitatelja: Crnomagijska pozadina, SPC!

Komentari su zatvoreni.