Došao je, postao Heroj, i otišao sa stilom!

Još od Kralja Tomislava, i od prije, tisućama godina bitka za pravdu i pravicu se vodi na hrvatskom tlu. No što kazati, za Kralja Tomislava, kada povjesničari kažu za njega da je najveći hrvatski Kralj, no osobno mislim da je najveću pogrešku napravio kada je pomogao Srbiji u obrani od napadača. Od tada imamo grešku u sustavu, kao što su Tomislav Karamarko, koji je napravio SOA, na temeljima UDBA-ške organizacije, čiji je šegrt.

Tomislav 1-Tomislav 2…hm…kako povezati ta dva imena, osim sa prodajom Hrvatske, i uludo utrošenom pomoći.

Kralj Tomislav je vjerovatno potrčao u Srbiju, čista srca, no prevarile su ga svinjari, i svinje, koje danas, nakon 1200 godina uživaju u cajkama. Ti isti koji su sa njim trčali k njemu danas slušaju cajke. No postoje i Hrvati koji su stariji od njega. Povijest je dokazala, da se sve hrvatsko skriva i zatire, i da nam se smješta sve ono što nije naše, kao i ono što je trulo od samog postanka. No postoje časni izuzetci poput Thomasa Irisha Crowleya, koji su se pridružili hrvatskom pokretu otpora, 1991 i ušli bezpoštedno u borbu za hrvatsku samostalnost. Thomas Irish Crowley (Hrabro srce) je došao u Hrvatsku, i ostao u njoj.

Došao je, postao Heroj, i otišao sa stilom! No, ostao je u srcima Hrvata i Hrvatica!

Pukovnik HOS-a, čovjek sa velikim vojnim iskustvom, je ostavio veliki trag iza sebe, čist kao prvi snijeg, nezaprljan, bezprijekoran u svakom pogledu. Vojničina koji je stekao respekt, u IX Bojna HOS-a, među stranim dragovoljcima, kao i među svima onima koji htjeli saslušati njegovu priču. Hrvatska kakva god da jeste, je izrodila Heroje koji nisu dobili niti Domovnice niti ikakva prava. Zato valjda i jesu Heroji, jer nas hrvatska vlada i Sabor stavljaju na kušnju, i iznuruju.

Jesi li Heroj? Ajd dokaži…osobno mišljenje, moje jeste da političari zaslužuju jednak odnos, kao što su oni priuštili nama. Nisam Heroj, ali se nisam niti predao, i dok mogu tipkati spominjati ću samo časna imena, koja sam makar na kratko upoznao, pored onih sa kojima sam imao priliku sudjelovati u borbama, za hrvatsku samostalnost!

2 misli o “Došao je, postao Heroj, i otišao sa stilom!

 1. Udbina guja u njedrima Hrvata na sastanku HDP u Škotskoj 1984 …
  kamenjar.com/udbina-guja-u-njedrima-hrvata-na-sastanku-hdp-u-s…

  Mar 31, 2014 – S lijeva na desno: Dinko Dedić, glavni i odgovorni urednik Hrvatskog Tjednika iz Australije i visoki dužnostnik u organizaciji HDP. Do njega …

  UDBINA GUJA U HRVATSKIM NJEDRIMA.. | Kamenjar
  kamenjar.com/udbina-guja-u-hrvatskim-njedrima/

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.