Što će od Hrvatske ostati do kraja priče!?

14947472_1672149733076082_4102682965688385410_n

Ivan Pernar u Saboru pravi cirkus, koji je njemu sličan. Index opet napada Stiva Culeja, no čini se kako olako zaboravljaju tko je započeo napad na Stiva Culeja. Kao i na Željka Glasnovića. Važno je da se omalovažavaju Domoljubi i Branitelji, i da im se spočitava, sve od Domovinskog rata, do danas. UDBA se promiče, kao jedina koja je spomenuta u stvaranju Hrvatske. Kao da ti zapišani partizančići, zločinci bez premca, imaju pojma o romanu Dostojevskog: “Zločin i kazna”! Nakon zločina slijedi kazna, makar za nas Hrvate. UDBA nas ubija. Partizani i četnici, prodane duše i Jude iz hrvatskog Sabora. Divna Republika Hrvatska. Kada se išlo na Markov trg, u sukobe s Policijom, bilo nas je 500 najviše. Podijelili smo se u dvije grupe. Jedna kod Kamenitih vrata, a druga kod crkve. Kod Kamenitih vrata nismo uspjeli, no kod crkve jesmo.

Greška
This video doesn’t exist

Postavljam pitanje:

-Zagreb ima 60.000 Branitelja i Dragovoljaca, a nas se skupilo 500 na Markovu trgu. Iz Vinkovaca, su krenula dva automobila sa 8 putnika, od toga dvije osobe nisu znale gdje su krenule dok nisu stigle u Zagreb. Jedan automobil je krenuo sa putnicima bez novaca, bez goriva, bez sendviča, bez ičega. Dočekalo nas je još 492 nezadovoljnih, da bi nas na kraju ismijali, kao hrpu anarhista, koji bi mijenjali nešto što se mijenjati ne može.

No ako drugi puta bude poziva, Markov trg će ostati bez mnogih koji su prvi puta dolazili tamo, jer je izdaje bilo i previše. Ako je Hrvatima u Saboru drago što su im kolege zastupnici četnici Stanimirović i Pupovac, onda ih treba svrstati u red najgoreg ološa skupa sa svima koji ih tapšu po ramenu, guzici, i glavi. Nije čudo što je izdaja, najnoviji hit. Treba pogledati tko su nam predsjednici, bili!? Imali ovo ikakvog smisla nama!? Jesmo li ginuli za to da nam se sprdaju, komunjare, četnici, i plišane lutke koje ne znaju gdje im je mjesto, a plaćeni su od domicilne zemlje za špijunažu, a kod nas u Hrvatskoj primaju plaću. Srpska tajna Policija u svom svjetlu, kako je propisano hrvatskom politikom, i “Načertanijama” Ilije Garašanina. FUJ!

Što će od Hrvatske ostati do kraja priče!?

Stric Ivan!

3 misli o “Što će od Hrvatske ostati do kraja priče!?

Komentari su zatvoreni.