Siromaštvo u Hrvata!

Ovo je zlo i sramota u Hrvata…FUJ! Političari kradu milijune i milijarde, i putovnicu dobiju, te idu na skijanje u Garmish Parten Kirchen. Idu u lov na nosoroge u Afriku, na Severinine koncerte, i putuju u Beograd…Diplomatske putovnice za svoje odabrane destinacije, kako za prijenos novca tako i za turistička odredišta. Nepodnošljiva lakoća umiranja u Hrvatskoj, je došla do te granice, da se niti starci ne libe umiranja kada ih na to pogura Elektra iz Hrvatske. Sve je lakše kada si poguran u pravom smjeru i kada ti sreću čine oni koji te guraju, a na glavu su ti stavili kartonsku škatulju, i slijep si i ne vidiš kamo to sve ide.

Greška
This video doesn’t exist

Vjerujem da su ovrhovoditelji iz Elektre i mnogi drugi preponosni, i da znaju kako sa ljudima. Pitam se: da li sam se tako ponašao u ratu kao tehničar medicinski, bez srca i znanja, što bi se dogodilo sa ranjenima i povrijeđenima? Da li bi ih poput ovih iz Elektre, izbacio iz kuće, ili isključio struju ili ih odvezao u bolnicu?

Nije to samo u Hrvatskoj, već je ta pojava u cijelom svijetu, nema nade oporavak, ni nama niti njima, dok se koplja Don Quihote-a ne susretnu sa vjetrenjačom.

Inače mi je to najgluplja literatura bila u školi…sumnjiv lik sa kopljem koji juriša na vjetrenjaču, i polupijani debeljko, koji špijunira za nepoznatu silu. Sve u svemu uspješnica koja ostavlja u nedoumici je li lud pisac ili ova dva lika?

Stric Ivan!