Jel slijep vidi bijelo ili crno?

Nije istina da je Ivan Grujić “bivši pukovnik UDBA-e”. Naprotiv, Ivan Grujić je pukovnik Hrvatske vojske!”-čulo se od nekakvih novinara. No meni se čini kako Ivan Grujić prima plaću za svoj posao, iako ga ne radi. Postoje mlađi ljudi, i pametniji neiskvareniji, koji bi mogli to odraditi, jer naime, kada bi Ivan Grujić bio imalo agilniji, i otišao sa par ljudi u Beograd, koji su odani hrvatskoj stvari, sve bi krenulo na bolje. Neka ponesu i držaljice od sjekire i neka izlemaju Vučića, Nikolića, i druge četnike. Jer ucjenjivati obitelji poginulih, preko pokvarene vlade rep. Hrvatske, i hrvatskih političara. Jel slijep vidi bijelo ili crno? On ne vidi uopće…daltonista.

Imao sam kolegu pokojnog specijalca Luku Borovnicu, koji je bio daltonista, no on je vidio daleko dalje od ovih političara. K.G.Kitarović, se druži sa Vučićem, Nikolićem, Šešeljom. Na telefonu su svaki dan, a to se zovu bilatelarni odnosi, a ne izdavanje državnih interesa. Inače nam je predsjednica školovana za neizdavanje, jer ima na usluzi Jude iz Srbije. No Jude u Hrvata mogu živjeti 100 godina. Za razmjenu bezvrijednih informacija su inače zaduženi K. G. Kitarović i Vučić.

Greška
This video doesn’t exist

Vučić njoj  I Phone 3/2, a ona njima popise Hrvata koje treba proganjati. Neka me netko uvjeri u suprotno. Jel procesuiran ijedan četnik? Nije. Jel ijedan UDBA-š nakon smrdljivih nekoliko koji su osuđeni, bio procesuiran? Nije. A niti ne će u skoroj budućnosti, dok imamo ovakve osobe. Kažem osobe jer se ljudima ne mogu nazvati, niti u jedno segmentu. U vrhu Hrvatske nemamo katolika, već komuniste i četnike. A čini i se kako bi moglo doći do nereda na Markovu trgu. A onda neka im pomognu drug Tito i drug Mito. U Hrvata će sve loše biti otuđeno, a dobro uništeno. Jer je tako viša sila, koja je pala na dno dna, htjela.

Stric Ivan!

 

2 misli o “Jel slijep vidi bijelo ili crno?

 1. Svi u vojsku. I u našoj kršćanskoj molitvo stoji: Bog pa vojska, a Maks Luburić je jedan od hrvatskih najbolji vojničkih genija koji je dao analizu VOJNIKA. Tko u to ne vjeruje nek si izvoli pronaći HRVATSKA LEGIJA – LEGIJA I LEGIONARI “DRINA” BR. 1-2 1967., STRANA 298-338.

  PRVA KOMEMORACIJA I POLAGANJA VIJENCA NA GROBOVE HRVATSKIH VOJNIKA NA BLEIBURGU 1952.

  http://otporas.com/sto-mnogi-hrvati…asce-na-bleiburg/

  Ja Ustaša i ćaća mi bio, ćaća sinu zanat ostavio
  http://otporas.com/ja-ustasa-i-caca…nu-zanat-ostavio/

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.