Specijalni rat protiv Vukovara!

Ima ih posvuda. U hrvatskoj Policiji, u poglavarstvu, u držanim institucijama, a naša predsjednica, diže revoluciju zbog par baklji na utakmici. Za ne povjerovati! Nismo slijepi niti glupi. Jer dokazano je naime, da mi po Milanoviću, neuki, i nepismeni Hrvati, ne predajemo Hrvatsku i hrvatski dom, za razliku od fakultetski obrazovanih dispečera, negativnih zamisli usmjerenja, i htijenja. No evo 1000 bodova, (što bi kazao nuštarski izviđač Cigo, kada je usmjeravao minobacačku paljbu na oklopnjake, i kada je granata pala u otvor transportera), i  nama dragovoljcima i braniteljima, jedna moja poruka: nismo stigli, i to 90% nas završiti, fakultete, i obrazovati se jer smo uzeli puške u ruke, a kao nagradu dobili od Gojka Šuška, inače pizza konobara, pištolje, kasnije se je pokazalo, da lakše izvedemo suicide sa njegovim pištoljima, kao i ogromnu hrpetinu bolesti, od PTSP-a, do svih vrsta karcinoma, dijabetisa. Neznanje i bahatost, te arogancija nisu opravdanje, niti izlika.

No ipak i ovako kljakavi, nikakvi, bolesni, mršavi, istrošeni i spaljeni, smoreni preko medija i drugih mrzitelja, do pljačkaša iz naših redova i prodanih duša. Jedno mogu kazati samo, i to ne dajem neprijatelju na čast, jer nas napada, kao i 1991 no iz drugog oružja, trebali bi komunisti i četnici i prodane duše, još svaki osobno pojesti hrpu pure da bi nas slomili. Jer ono što se u srcu nosi, ni transplantacija ne može zamijeniti: Vjera, Ljubav Domovina!

Kako objasniti neprocesuiranje četnika, u hrvatskoj? Kako objasniti neprocesuiranje UDBA, KOS u hrvatskoj? Kako objasniti činjenicu, da ratni profiteri, koji su prodavali naftu i tenkove srbima i u Kuvajt, piju šampanjce iz kanistera od 5 litara za N. Godinu, a jedna vukovarka, koja je sudjelovala u obrani Vukovara, te bila u logoru srpskom-Manda Matić, se hrani iz kontejnera!?

Greška
This video doesn’t exist

Ima ih posvuda. U hrvatskoj Policiji, u poglavarstvu, u držanim institucijama, a naša predsjednica, diže revoluciju zbog par baklji na utakmici. Za ne povjerovati! Nismo slijepi niti glupi. Jer dokazano je naime, da mi po Milanoviću, neuki, i nepismeni Hrvati, ne predajemo Hrvatsku i hrvatski dom, za razliku od fakultetski obrazovanih dispečera, negativnih zamisli usmjerenja, i htijenja. No evo 1000 bodova, (što bi kazao nuštarski izviđač Cigo, kada je usmjeravao minobacačku paljbu na oklopnjake, i kada je granata pala u otvor transportera), i  nama dragovoljcima i braniteljima, jedna moja poruka: nismo stigli, i to 90% nas završiti, fakultete, i obrazovati se jer smo uzeli puške u ruke, a kao nagradu dobili od Gojka Šuška, inače pizza konobara, pištolje, da lakše izvedemo suicide, kao i ogromnu hrpetinu bolesti, od PTSP-a, do svih vrsta karcinoma, dijabetisa. Neznanje i bahatost, te arogancija nisu opravdanje, niti izlika.

No ipak i ovako kljakavi, nikakvi, bolesni, mršavi, istrošeni i spaljeni, smoreni preko medija i drugih mrzitelja, do pljačkaša iz naših redova i prodanih duša. Jedno mogu kazati samo, i to ne dajem neprijatelju na čast, jer nas napada, kao i 1991 no iz drugog oružja, trebali bi komunisti i četnici i prodane duše, još svaki osobno pojesti hrpu pure da bi nas slomili. Jer ono što se u srcu nosi, ni transplantacija ne može zamijeniti: Vjera, Ljubav Domovina!

Grad Anđela, Vukovar te vukovarci i vukovarke su toliko tolerantni, a susreću se sa silovateljima i koljačima koji su činili ogromna zla, u tromjesečnoj agresiji 1991. Pa i nakon 1991 prema onima koji su ostali ili se nisu mogli izvući sa okupiranog područja. Pa gospođo predsjednice i cijenjeni saborski zastupnici, budite Vi malo u njihovoj koži. Ako ne danas ili sutra, kako se povijest ponavlja, biti će Vam svima potrebno malo više sreće, i svega drugoga, jer će te se naći pred ljudima, koje ste sustavno zlostavljali. Skupa sa ostatkom Hrvatske.

A ako pred Sud dođemo, i na suđenja koja se vode dan danas u Vukovaru za razbijene ploče, nametnute ćirilice, i ako se suočimo sa ovakvim monstrumima koji uredno preko puta snimaju koliko vas ima, broje, i prepoznavaju kasnije u PU, koji su nas gazili, ismijavali, ubijali, sudili pouka je jedina- Birajte si društvo. Jer ponekad je bolje biti sam već u lošem društvu. Čast iznimkama. Malo ih je, zato ih i volim.

5 misli o “Specijalni rat protiv Vukovara!

  1. Pozdrav brate Ivane! Dugo vremena nisam upisivao komentare na HOŠ-u. Neko vrijeme sam se mogao ulogirati samo putem Fejsa, a ja nemam izrađen račun na Jewbooku (niti ga mislim otvarati). Sad kad mogu ponovo vršiti upise u komentarima putem e-maila, evo svratih da te pozdravim i da ti se zahvalim na tekstovima koje ovdje postavljaš. Hvala brate. Za Dom Spremni

    Sviđa mi se

    • Brate Milane pozdrav i tebi u dalekom Texasu. Hvala ti na svim pismima našeg Maksa Luburića koje si objavljivao. Toliko su mi se svidjela ta pisma da sam preko “Hrvatskog tjednika” kupio knjigu sa pismima Maksa. Uzvraćam ti pozdrave sa našim pozdravima – Bog i Hrvati – Za Dom Spremni- Hrvatska Hrvatom!

      Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.