Ova priča je gotova. Oni koji su tu njihova tek počinje!

images

Dogodi Vam se život, napraviš nešto, zaljubiš se, muškarac u ženu ili žena u muškarca, koja je toliko pokvarena, i trula iznutra, a to saznaš godinama kasnije, imaš dvoje, troje, petero, sedmero djece, za drugo nisi siguran jel tvoje, i odgajaš dijete 15-18 godina, a izvrgnut si podsmjehu u cijeloj zajednici, koja je dešifrirana u mojim očima, kao užas koji je dan nama, i meni kao Dragovoljcu domovinskog rata. Nismo sami nikada.

No kasnije sam čuo da je taj pelin/otrov dan mnogima koji su bili u ratu, od dražesnih supruga i kao i bojovnicama od supružnika. I onda se pitam zbog čega su poumirali, izvršili suicide i zašto su mnogi pobijeni u okršajima. Dobro je kazao jedan čovjek. Muhe se na trulu ribu kupe…tko je dao miris truleži u priči razlučite sami, jer ako zbog upada u brak djeca pate, onda toj osobi treba skratiti glavu, ne njoj, majci, već njemu pa nek nauči štovati one koji su bili u prvim redovima. A danas su u prvi redovima ogavni kriminalci prosrpski orijentirani. Ja ne zaboravljam tko mi je djed bio u Vrbanji u Slavoniji. A ova kriminalna kopilad zaboravljaju, da im se niti ne zna tko im je bio predak, vjerovatno. Blažena socijalna skrb. Sve znaju a šute i gledaju svoju osobnu korist. Nešto kao nuklearni test, zvan “Atomski sa desna” koji se provodio u JNA.

Pitam se zbog čega samo?  Možda im smeta, moje oko koje vidi tri koraka dalje, od čovjeka i koje je oduvijek, bilo hrvatski nastrojeno.

Greška
This video doesn’t exist

A ako je pokrivena ta osoba od liječnice koja je toliko se digla u visine, da ne razlikuje više što je jučer danas a što sutra, i ako joj je suprug psihijatar srpske nacionalnosti koji je sklon mitu, Titi, korupciji, i koji uporno gura kojekakve dijagnoze od sumanutosti, i ako je frend te supruge ljubitelj srpske glazbe i četnički orijentiran, i ako nema respekta prema žrtvama Domovinskog rata, kamo vodi ova priča?

I ako se prema njegovoj preporuci lišava moja sudbina preko istog psihijatra koji je toliko trul u svojoj suštini da nije ništa drugo zaslužio do metka u glavu skupa sa sa svojom etikom koju je izgradio možda u Hrvatskoj ali je prilagodio svom četničkom karakteru. Čini se da je toliko opterećen svojom četničko nacionalnosti da ne vidi tko je iza njega? Vjerovatno im odgovara. Na ovo pitanje bi vjerovatno mogli, odgovoriti psihijatri poput onih koji divama hrvatskim daju tableturine poput onih za umirenje kao što je Normabel, Tegretol, Rispolept, i Haldol. Ne podržavaju li se liječnici ili pak jesu li oni ti, koji paze na svoje pacijente, ako ste u drugoj Županiji, i ako žele preuzeti kontrolu putem lijekova nad Vašim životima. Na meni su od 1991 do danas, pokušana dva ubojstva. Od Hrvatina. Čija glava viri iz pijeska, a oko njih vrag koji se vrti u krug!

Čini mi se da bi željeli imati daljinske upravljače sa kojima bi privoljeli poslušnike, na suicide i manje svjesne stvari kao svjesnost, otvorene oči. Ne valja i biti na usluzi, jer su njihovi interesi poveći, kao i glad za krvi da bi se pred Bogom oprali, ma tko on bio. Jer samo od tog smeća može nastati veliki problem. Osim toga kako na smrtni slučaj na uvid dođe baš onaj koji ga je je potakao ili skrivao, kao npr, liječnik opće prakse, radi eksperimenata ili oficir KOS-a. Jedno je još dodatno u priči, a to je KOS, koji funkcionira dan danas. Nije niti zgorega pogledati, jel netko tipka, nešto suprugama. Ne preko mobitela, već u smislu podsvijesti, na nivou neurona, ili elektromagnetskog impulsa, kojeg emitira mozak. Ako emitira zašto ne bi primao. Začuđujuće da se baš jedan od UDBA-ša tako zove.

Umišljen liječnik ili liječnica, uz neprilagođeno ponašanje konzumenta lijekova koji uzima alkohol, po “preporuci” može dovesti do kobnih posljedica. Ako je na papiru zapisano da na konzumaciju lijekova treba pripaziti, onda to nije bez vraga. A tko izdaje lijekovi i tko ih piše, može se potražiti i krivac tko je iza vas, i tko vam preko kontrole misli ili formiranja mišljenja daje naloge za takve aktivnosti. Može biti da su tehničari ili med. Sestre pritisnute od liječnika, za takve stvari. No jedno je jasno, bar meni kao umirovljenom medicinskom tehničaru da riba smrdi od pokvarenosti, a ne od glave ili repa. Takva nam je Hrvatska. Kakvi liječnici, takva i praksa, kao i smrti Dragovoljaca i Branitelja. Neka je laka zemlja, onima koji su umrli i ubili se. Ova priča je gotova. Oni koji su tu njihova tek počinje.

Do kraja za lustraciju.

Za Dom sretni, Spremni!

Žig

3 misli o “Ova priča je gotova. Oni koji su tu njihova tek počinje!

  1. Trampova današnja revolucija me podsjeća na revoluciju HNO iz hrvatske političke emigracije koncem prošlog stoljeća. Revolucija HNO je uspijela i svi su znakovi da će i revolucija Donalda Trampa uspijeti.

    PISMO RANKA PRIMORCA MIRI BAREŠIĆU 23.2.1981. | Kamenjar
    kamenjar.com/pismo-ranka-primorca-miri-baresicu-23-2-1981/

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.