Kad se klauni prestanu smijati, narod počinje plakati!

vez569482_klaun

Političari naši vrli, se toliko trudi prikazati Domoljubima, Patriotima…no jedno bih pitao, imaju li oni muda srušiti Titin spomenik u Kumrovcu? Mislim da zlo počinje od tamo, jer je Tito sa komunističkom partijom zagorčao život Hrvatu u gradu i selu. Jer ga je klao na Jazovki, u Jasenovcu i svuda diljem Herceg Bosne i Hrvatske, na 1500 jama i grobišta. Nadalje: bilo je masakra i u Vukovaru, na Ovčari, a mi šutimo kao pitomi mačići, jer nas je strah ući u sukob sa komunistima.

Vjerovatno im odgovara smrt 100.000 Dragovoljaca i Branitelja…i 6790 onih koji su počinili suicid. Ovo je informacija od prije 3 jeseca. Brojka je još i veća.

Ako ćemo dijeliti Hrvate na komuniste i Ustaše, čini i se da su svi spomenici u Hrvatskoj komunistički, a da je malo nekakvih o Anti Paveliću, Vjekoslavu Maksu Luburiću, Petru Rajkovcu, Ivanu Čalušiću, i drugim hrabrim bojovnicima. Ako će mo biti licemjerni budimo do kraja. Komunističkim spomenicima nije mjesto u Hrvatskoj već na grobljima. Kao i četničkim spomenicima. Što nas više mrzite, i ako nas nestane, prije će te Hrvatsku obrisati sa karte Europe.

Hrvata treba rehabilitirati, jer su 2-3% zločina napravili, spram onih koje su četnici, i komunisti napravili, u iznosu od 97-98%, u Hrvatskoj. Pupovac ako želi testirati Hrvate, neka proba zaorati groblja hrvatskih bojovnika, pa će mo vidjeti čiji kupus u čijoj bašti raste.

No poanta je takva, da im je lako glumiti frajera, ali mu upucavanje škodi srcu, jer nikome nisu spale kape osim njima. Titin spomenik je još uvijek tamo, bagera nema, a tolika žal za prvim predsjednikom i izaziva u najmanju ruku, bolove u stomaku. Nisam vidio takve hrabrosti u prednjačenja u licemjerju i dvoličnosti te straha od života nakon života, kao kod pojedinih političara.

Licemjerje pojedinih Domoljuba, je toliko veliko: popodne slušaju cajke i spominju sve po spisku Hrvatu koji je Domoljub i uče ih stvarima i daju lekcije koje su potpuno isprazne, bogate riječima, koje nisu upisane u Klaićev riječnik. A izjutra, ruku na srce i pozdrav Domovini. I poziv mobitel, Ceci Ražnjatović. Psovke. Licemjerje je toliko veliko da su prvo lustrirali male Domoljube samo zbog glasina, laži i nametanja, podmetanja. Uskoro će početi natječaj za lažova godine. A potome mijenjaju pravila kako njima odgovara. Stalne prijetnje koje dobija Hrvat zbog, su onima koji bi trebali štititi nebitne. Hvale se imućni da im je ON oprostio. Prosvijetlio. Neka je. Ali ovrhe i dalje stoje. Za parking. E pa to će gradonačelnik i dogradonačelnik platiti, jer je moj grad Vinkovci postao parkiralište, sa prvom, drugom, trećom zonom. Imao sam grad u snu koji je procvao nakon rata. Nažalost samo u mojoj mašti. Meni nije nitko ništa oprostio za učesništvo u Domovinskom ratu. A ni nakon rata još 100.000 nije dobilo oprost. Umiremo ubrzano. Neka mi je to pouka i škola.

Kada klaunovi prestanu praviti šou, narod počinje plakati! A počet će…

5 misli o “Kad se klauni prestanu smijati, narod počinje plakati!

Komentari su zatvoreni.