Damir Markuš, je oslobođen optužbi, za nošenje oznake HOS-a!

Damir Markuš, je oslobođen optužbi, za nošenje oznake HOS-a i za djelatnosti koje je imao u Domovinskom ratu. Čini se kako je ovo velika pobjeda Hrvata, Domoljuba i HOS-ovca, Heroja Domovinskog rata. HOS je optužen od strane srpskih obavještajnih službi, i srpskog suda u Srbiji, a kod nas je jednaka optužba bila, kao da sudovi surađuju. A i kad se pogleda tko je u Sudu, odmah je sve jasno.

Stoga uzimajući u obzir sve stvari koje su bile otežavajuće kod Damira Markuša i načine na koje su ga proganjali i kako su u nanosili, određene strahove zbog, umiranja Dragovoljaca i Branitelja, i HRVI Damir je uspio to sve nadoknaditi, i izboriti se za pobjedu, te se osloboditi optužbi za oznake HOS-a. Krio je Damir svoju tjeskobu, ali je i izborio svoju pobjedu. Nije lako živjeti u Hrvatskoj, sa političarima ovakvoga karaktera.

Greška
This video doesn’t exist

Ovo je Damiru velika pobjeda i olakšanje, ali poznavajući njega i njegovu nesebičnost, mislim da će nastaviti dalje u obrani Dragovoljaca i Branitelja, te da će državno odvjetništvo morati odbaciti sve optužbe i tako skinuti ljagu sa ovog časnog Bojovnika, i da će se hrvatski Dragovoljci i Branitelji ponositi ovim čovjekom jer ih je sve manje i manje. Stoga čuvajmo ih. Heroji na odlaze, na put, zahvaljujući vladi i političarima, te komunistima, koji su najveći zlotvori kod nas, kao i srbočetnici i SPC koja ih proglašava koljačima, odnosno sa sebe prebacuju Crimen na HOS, ZNG, Domobrane i SJP, ne zaboravimo na žrtvu koju su dali u ratu.

Jedna misao o “Damir Markuš, je oslobođen optužbi, za nošenje oznake HOS-a!

Komentari su zatvoreni.